29/03/2024

Τα αποτελέσματα της ΕΟΜΑ

Στον Sargis Petrosyan δόθηκε η ζώνη με τον τίτλο Ελλάδος της WKN, μετά από έναν δυναμικό και θεαματικό αγώνα, το Σάββατο 31 Μαρτίου στο ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 100’’ και έπειτα από ένα δύσκολο ματς πέντε γύρων απέναντι στον Αντριάν Σούλι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΜΑ:


«Ο Petrosyan ξεκίνησε δυνατά κλείνοντας την απόσταση και πιέζοντας στους τρεις πρώτους γύρους ενώ στον τέταρτο κράτησε δυνάμεις για να πιέσει και πάλι με όσες δυνάμεις είχε στον πέμπτο γύρο.

Ο Σούλι από την άλλη διατήρησε την ψυχραιμία του απαντώντας στο μέτρο του δυνατού επαναφέροντας πολλές φορές την ισορροπία του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά τελικός νικητής και κάτοχος του τίτλου αναδείχθηκε ο Σαργκίς Πετροσυάν.

Την ζώνη στην μέση του Πετροσυάν  φόρεσε ο εκπρόσωπος της WKN στην Ελλάδα και διοργανωτής των Battle Κος Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος μετέβη στην Θεσσαλονίκη ειδικά για να παραβρεθεί στην διοργάνωση. Ο Πετροσυάν μαζί με την ζώνη κέρδισε και ένα εισιτήριο για το The Battle 18 και σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και ο αγώνας του.

Στον έτερο αγώνα τίτλου της ΕΟΜΑ ο Μιχάλης Αργύρης υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο Ελλάδος στα 65 κιλά τον οποίο κατέχει από το 2016. Ο Αργύρης επικράτησε με άνεση επί του αντιπάλου του από το ξεκίνημα του αγώνα ο οποίος έληξε στα σημεία με την υπεροχή του εμφανή σε όλους τους γύρους του αγώνα.

Όλοι οι αγώνες της Βραδυάς είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θέαμα. Ο πλέον δυναμικός ήταν αυτός μεταξύ του Αποστόλη Γαλάνη με τον Άλντο Ζαϊμη καθώς και του Μπάμπη Δραγατσίκη αθλητή του Τάσου Λιβάνιου από τους Glory Fighters Λάρισας και του Μπάγια Μπέλι του Νίκου Κονδυλάκη».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδυάς καθώς και των τεσσάρων αγώνων που προηγήθηκαν της βραδιάς: