28/03/2024

Τάσος Μεντής: Στόχος μου να υπερασπιστώ την ζώνη του Versus

O 16χρονος Τάσος Μεντής έκανε καλές εμφανίσεις στο τελευταίο Versus του Σχηματαρίου όπου κατάφερε να κατακτήσει την τετράδα και να φορέσει την ζώνη του promotion. 


O Μεντής ανήκει στους Μονομάχους Σχηματάριου και όπως ανέφερε στο Fightsports.gr, πρώτο μέλημα του είναι να υπερασπιστεί την ζώνη στο επόμενο event του καλοκαιριού στον Ωρωπό.  Ο Μεντής νίκησε τους Χιώτη και Χαλίλι κατακτώντας την ζώνη. Για το επόμενο event ανέφερε:

«Δεν μ’ αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμες προβλέψεις ο επόμενος μου στόχος είναι ο αγώνας που θα δώσω τον Ιούλιο για την διατήρηση της ζώνης και να μπορέσω να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ενώ για την κατάκτηση της τετράδας πρόσφατα είπε:

«Το αποτέλεσμα αυτό βγήκε μέσα από σκληρή δουλειά δεν έχω κάτι παραπάνω από τους άλλους συναθλητές μου απλά πάντα παίζω με την ψυχή μου και θέλω για τον εαυτό μου και μαζί με τον δάσκαλο μου να περνούμε πάντοτε αυτό που μας αξίζει».

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του, χωρίς να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο.«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που είναι κοντά μου και με στηρίζει και τους εγγυώμαι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Μου αρέσει να παίζω πυγμαχία επιθετικά . Όσον αφορά για ποιον αντίπαλο θα ήθελα να αντιμετωπίσω. Δεν είναι δική μου επιλογή αυτή, αλλά του δασκάλου μου».