29/03/2024

Σ.Γ Μεγάρων:Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing

Δελτίο Τύπου Σύλλογος Γυμναστικής Taekwondo Μεγάρων

Από τις 12-14 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στο Κλειστό Στάδιο βαρέων αθλημάτων στο Άνω Λιόσια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας   Kick Boxing. Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα ήταν από όλη την Ελλάδα, έφτασαν περίπου τις 1500, και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλα τα στυλ του αθλήματος.

Ο Σ.Γ.Μεγάρων συμμετείχε με έξι αθλητές σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια. Πιο αναλυτικά η αθλήτρια Σπερντέγια Αθηνά και ο αθλητής Ζενουνάϊ Νταβίτ μετά από τρεις αγώνες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους. Οι υπόλοιποι αθλητές Μαρκόπουλος Κώστας, Καστάνης Γιώργος, Βεράκης Αλέξανδρος και Παπαγιανόπουλος Θοδωρής κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα της κατηγορίας τους μετά από δύο ή τρεις νικηφόρους αγώνες. Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν την φετινή χρονιά έχουν διακριθεί σε άλλα πρωταθλήματα Πανελλήνια ή Διασυλλογικά.

Οι προπονητές τους Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) είναι υπερήφανοι για το αγωνιστικό τους τμήμα και τους συγχαίρουν όλους για τις φετινές διακρίσεις τους και γενικότερα για τις προσπάθειες τους.

103