28/03/2024

Σωκράτης Κερπάτσι: Δεν μου φτάνει η νίκη!

Ο Σωκράτης Κερπάτσι έρχεται φορτσάτος για το Scorpion Night, στις 25 Μάιου, καθώς όπως τόνισε η επιστροφή του στο ρινγκ θέλει να συνδυαστεί, όχι μόνο με την νίκη, αλλά και με το θέαμα, κόντρα στον Τζεμάλ Χουσεϊνογλου.

«Αυτό τον καιρό είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Ξεκίνησα εντατικές προπονήσεις ώστε να ξαναβρώ την φόρμα μου και να γίνω ακόμα καλύτερος. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα κρίνεται κατά το ήμισυ στην ψυχολογία του αθλητή. Αν ο αγωνιζόμενος νιώθει καλά, μπορεί να δώσει όλο  του το «είναι» με σκοπό την νίκη. Εμένα όμως η νίκη δεν μου φτάνει! Θέλω πάντα να προσφέρω δυνατό θέαμα. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο από τους promoters και τον κόσμο».

Όσον αφορά τον αντίπαλο του ο Σωκράτης Κερπάτσι δεν γνωρίζει πολλά:

«Τον αντίπαλο μου έτυχε να τον δω μία φορά σ’ έναν αγώνα που έπαιξε με συναθλητή μου, αλλά από τότε δεν έτυχε να τον ξαναδώ».

Τέλος όσον αφορά τον στόχο του ο έμπειρος αθλητής δήλωσε:

« Ο στόχος μου για το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προσφέρω ένα πολύ καλό και δυνατό αγώνα, έτσι ώστε να δικαιώσω τον Γιώργο Σαριδάκη που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά πάνω απ’ όλα τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί».