25/04/2024

Σωκράτης Καραϊτης: Δίπλα μου η Force 1 στα σεμινάρια

Σημαντικά σεμινάρια ετοιμάζει ο Σωκράτης Καραϊτης σε όλη την Ελλάδα με την βοήθεια της Force 1 του Τάσου Τσάλα:


«Στη παρουσίαση που πρόκειται να γίνει ,κατ αρχήν ,στην Αθήνα(14 και 15/4),βοηθός στα τρία τρίωρα θα είναι ο γιος μου ,Χρήστος, πρόσφατα πρωταθλητής στη πυγμαχία και ιδιαίτερα ικανός να εκτελεί δύσκολες ή θεαματικές κινήσεις στο μποξ κ στο Κickboxing.

Η Force 1, εμπιστευόμενη τα πλέον των 40 χρόνων προσωπικής μου ιστορίας στο δυναμικό Άθλημα ,κάλυψε τα αναγκαία υλικά για το σύνολο της παρουσίας αυτής. Ευχαριστώ την Force-1,τον συνάδελφο και φίλο Τάσο Τσαλα για την εμπιστοσύνη του .Σύντομα θα ακολουθήσουν και σε άλλα μέρη παρουσίες…», δηλώνει σχετικά.

Όσον αφορά το υλικό που χορηγεί η Force 1 είναι γάντια και επικαλαμίδες από δέρμα cow και με Gel για καλύτερη απόσβεση χτυπημάτων, προστασία F1 Spaceship, κατασκευασμένα από το εργοστάσιο που φτιάχνει αποκλειστικά τα Title και Ring Side με εσωτερικά anti- shock υλικά, διπλή στρώση anti- shock υλικού στα κότσια.

Αντίστροφο δέσιμο στον καρπό με εννέα πόντους strap με ενίσχυση υλικού στην πάνω αλλά και στην μέσα μεριά του γαντιού. Ο αντίχειρας είναι στην σωστή θέση για αποφυγή τραυματισμού.