26/04/2024

Συνεχίζει το έργο του στα παιδικά τμήματα το Workout Hall

Μια ανάσα πριν την έναρξη της φετινή χρονιάς, το Workout Hall, συνεχίζει και φέτος το έργο του στα παιδικά τμήματα υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη εκπαιδευμένων προπονητών. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Στόχος μας, μέσα από τα τμήματα του CrossFit, του Kick Boxing και του Climbing, είναι να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μέσα από τα τεχνικά στοιχεία κάθε αθλήματος. Παράλληλα, στοχεύουμε στην ένταξή τους από πολύ μικρές ηλικίες σε ομάδες, διατηρώντας τον ενθουσιασμό τους μέσω παιχνιδιών.

Μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μια υγιή γενιά, που θα απολαμβάνει στην καθημερινότητά της τα οφέλη της σωματικής άσκησης. Για το σκοπό αυτό, σχεδιάζουμε κάθε προπόνησή με ποικίλες ασκήσεις που θα αυξήσουν τη σωματική ικανότητα σε βασικούς τομείς της γυμναστικής: καρδιοαναπνευστική αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ταχύτητα, συντονισμό, ευκινησία, ισορροπία και ακρίβεια. Πάντα λειτουργική, εναλλακτική, με συναγωνισμό, ομαδικότητα και πάνω από όλα διασκεδάζοντας και εκτονώνοντας το παιδί.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ή και να συνδυάσουν αθλήματα ανάλογα με το χρόνο και τα ενδιαφέροντά τους. Το Workout Hall δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα αθλήματα και να επιλέξουν μέσω ενός δοκιμαστικού χωρίς χρηματική επιβάρυνση.»