27/04/2024

Συνεργασία του  Theofanous Elite Team με τα Extreme Games της Ρόδου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Theofanous Elite Team για την συνεργασία της με τα Extreme Games της Ρόδου που γίνονται τον Μάιο. Αναλυτικά:


«Στα πλαίσια των Extreme World Games – Rhodes 2018 θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της W.P.K.A. για το 2018, στο Φαληράκι της Ρόδου, για πρώτη φορά με την οργανωτική ευθύνη και εγγύηση της Theofanous Elite Team.

Τo διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ «Extreme World Games 2018» της εταιρείας Extreme Games, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου, που θα διεξαχθεί στο νησί της Ρόδου, από την 1η έως τις 13 Μαΐου, θα δώσει την ευκαιρία σε όσους βρεθούν εκείνες τις μέρες στο «Νησί των Ιπποτών», να ζήσουν 13 μέρες γεμάτες επιδείξεις, διαγωνισμούς καθώς και αγώνες από όλο το φάσμα του σύγχρονου αθλητισμού (μεταξύ των οποίων: Cross Training, Αυτοάμυνα, Kickboxing, MMA, Muay Thai, O-Sport, Kowat Alrami, Parkour,Cossack Boxing, Indoor Rowing κ.α.). 

Στόχος της Extreme Games είναι η αναβίωση των αρχαιοελληνικών ιδεών για το ευ αγωνίζεσθε καθώς και η προώθηση και η διάδοση όλων των αθλημάτων. Περισσότεροι από 2000 συμμετέχοντες προερχόμενοι από 70 χώρες, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υποστηριζόμενοι από πλήθος παγκόσμιων φορέων (WCTA, ISDO, WPKA, WOF, IOMAF,WFKA, WMF, WBF, UCHKUR, ΠΟΜΜΑ, ΕΟΑ κ.α.) και διεκδικώντας τη διάκριση σε αυτό το παγκόσμιας εμβέλειας πολιτιστικό γεγονός. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε την Επίσημη Πρόσκληση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε, ακολουθώντας το σύνδεσμο:
 Επίσημη Πρόσκληση – WPKA World Championship_Rhodes 2018.pdf

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν, συμπληρωμένη, μέσω email, στο theofanouseliteteam@outlook. com, τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου 2018. Τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μπορείτε να την κατεβάσετε, ακολουθώντας το σύνδεσμο:
 WPKA 2018 – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.docx.

Με την παραλαβή της φόρμας, θα σας αποστείλουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή και διαμονή σας στο νησί της Ρόδου.  Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
 Κουντουριώτου 101, Τ.Κ. 11146, Γαλάτσι, Αθήνα

Τηλ. 6932600483 / 6946379736
theofanouseliteteam@outlook. com».