18/04/2024

Συνέντευξη τύπου με… καρφιά

Παπαδημητρίου και Παπαδόπουλο ζήτησε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος στην συνέντευξη τύπου του Kimbo που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Flo cafe της Φιλοθέης. Διονύσης Γκίκας και Στέλιος Παπαδόπουλος δεν ξεχώρισαν κάποιον από την οκτάδα, ενώ και o Αλέξης Παπαδημητρίου έδειξε να περιμένει πως και πως την αναμέτρηση με τον Natural εφόσον προκριθεί από τον Αλέξη Φιλιππίδη που ήταν απών από την σημερινή συνέντευξη τύπου.

Την έκπληξη έκανε ο Νίκος Γκίκας που όπως τόνισε θέλει να συναντήσει και εκείνος τον Γιάννη Μιχαλόπουλο αφού τον θεωρεί ως το καλύτερο της οκτάδας. Αλίν Αντρέα και Γιαννόπουλος οι αντικαταστάτες των Μοφτάρι και Πέτρου Βλάχου.  Έτσι τα ζευγάρια είναι ως εξής: Μιχαλόπουλος-  Γιαννόπουλος, Γκίκας- Γκίκας, Παπαδημητρίου- Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος- Ανδρέας Αλή.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η συνέντευξη τύπου του Versus με τον Άρη Μπέλλο να αποποιείται τον ρόλο του φαβορί δηλώνοντας πως η δική τους οκτάδα είναι ανοικτή σε όλα τα αποτελέσματα. Παρόντες οι περισσότεροι μαχητές που θα συμμετάσχουν στα event, την παρουσίαση έκανε ο Μάνος Ναβροζίδης ενώ μέγας χορηγός της διοργάνωσης θα είναι η Puma!