29/03/2024

Συμμετοχή του Golden Gloves στο 6ο διεθνές και 10ο πανελλήνιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Μυγδονία»

Πέρα από την ξεχωριστή ατομική εμφάνιση του δασκάλου Sargis Petrosyan την ίδια ημέρα στο Κατσάνειο Αθλητικό Κέντρο, δυνατή ομαδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν και οι αθλητές του συλλόγου μας, Golden Gloves, στο 6ο διεθνές και 10ο πανελλήνιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Μυγδονία» που θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, Δήμου Λαγκαδά την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου.Αναλυτικά:


«Ξεκινώντας από τους βενιαμίν των αθλητών μας, το παρόν στο στυλ Kick Light σε φθίνουσα ηλικιακή σειρά θα δώσουν ο 10χρονος Ντουγκλάντζε Μπέκα, ο 9χρονος Καρακαλίδης Γεώργιος, ο 8χρονος Ντολεσίδης Νικόλαος και η 8χρονη Λαζαρίδου Ελένη. Επιπλέον, στη στοχομαχία θα μας εκπροσωπήσουν η 9χρονη Μπαμπούλη Ειρήνη και η 11χρονη Μπαμπούλη Βασιλική επιδεικνύοντας την αγωνιστική αυτοπεποίθηση και την τεχνική γνώση τους στο Kick-Boxing.

Οι μικροί αθλητές μας έχουν εντυπωσιάσει επανειλημμένα σε προηγούμενες διοργανώσεις με τη σταθερότητα των χτυπημάτων και την άρτια τεχνική τους και είναι έτοιμοι να επαναλάβουν για άλλη μία φορά τις επιτυχημένες πρότερες συμμετοχές τους.

Στην ηλικιακή ομάδα των εφήβων καλούνται να εκπροσωπήσουν τη σχολή μας τρεις πολλά υποσχόμενοι νέοι αθλητές.

Αρχικά, ο Κριτσιάνης Κωνσταντίνος μαζί με τη συμμετοχή του στην παρούσα διοργάνωση αριθμεί μόλις δύο συμμετοχές χωρίς ωστόσο να υπολείπεται άλλων εμπειρότερων αθλητών σε συγκέντρωση, απόδοση και δυναμικότητα στον αγώνα, κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού ήδη από την πρώτη του συμμετοχή. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στο στυλ Low Kick Γ΄ κατηγορίας και είναι έτοιμος να στρέψει για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω του.

Ακολουθούν οι παρθενικές εμφανίσεις των 16χρονων Κιόρτεβες Σταμάτη και Χιούσα Ρεντιόν, οι οποίοι επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αγώνες και κλήθηκαν έτσι να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις και τις προοπτικές τους στο άθλημα αγωνιζόμενοι στο στυλ Kick Light.

Οι αυριανές συμμετοχές μας στο φεστιβάλ «Μυγδονία» ολοκληρώνονται με τις εμφανίσεις των πυγμάχων μας Κουτλάγκα Αικατερίνης, Μπερμπέρογλου Γεώργιου και Τσικρικώνη Στυλιανού, οι οποίοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τη μαχητικότητα, την τόλμη και την αφοσίωσή τους στο άθλημα της πυγμαχίας, διεκδικώντας έτσι επάξια την ένταξή τους στο αγωνιστικό τμήμα της σχολής και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή τους σε αναγνωρισμένες διοργανώσεις.

Όπως αποδεικνύουν οι συμμετοχές μας για την παρούσα διοργάνωση, η εκπροσώπηση της σχολής μας από τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματός μας αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για εμάς καθώς θα γίνει από δεκατρείς αθλητές μας που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αγωνιστικών κατηγοριών και ηλικιών. Με αθλητές του Boxing και του Kick-Boxing μέσα στους οποίους ορισμένοι τελούν την πρώτη αγωνιστική τους εμφάνιση, βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό, στοχευμένο και αισιόδοξο κλίμα συμμετοχής καθώς γινόμαστε όλο και πιο έμπειροι, αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους του χώρου.

Με την προπονητική καθοδήγηση του ιδρυτή της σχολής και παγκόσμιου πρωταθλητή κ. Sargis Petrosyan, οι αθλητές μας δηλώνουν έτοιμοι να εντυπωσιάσουν για άλλη μια φορά με τις ικανότητές τους! Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε! Fly high with the best team».