26/04/2024

Συμμετοχή του Α.Σ. Golden Gloves στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαχητικών αθλημάτων

Ηχηρή και άκρως δυναμική προβλέπεται η φετινή συμμετοχή της σχολής Α.Σ Golden Gloves στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων της ΕΟΜΑ με διοργανωτή τον Α.Σ. Άψιμον που θα διεξαχθεί στις 16-17 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο του Μακεδονικού στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:


«Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, την παρούσα συμμετοχή μας θα εκπροσωπήσουν 11 αθλητές από το αγωνιστικό τμήμα «Petrosyan Dynamic»· αθλητές ευρείας γκάμας και δυνατοτήτων από τις παιδικές έως τις ενήλικες κατηγορίες. 

Την κατηγορία παμπαίδων θα εκπροσωπήσουν οι μικροί σε ηλικία αλλά όχι σε σθένος αθλητές μας Ντουγκλάντζε Μπέκα, Καρακαλίδης Γεώργιος και Ντολεσίδης Νικόλαος, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο στυλ Kick Light. 

Στο στυλ Low Kick και στο Boxing θα αγωνιστεί ο βαρέων βαρών αθλητής μας Koci Djonis χαρακτηριστικός για την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τις σταθερές τεχνικές και τα καίρια χτυπήματα του.

Αποκλειστικά στο στυλ Low Kick θα πραγματοποιήσουν την εμφάνισή τους ο υπερταλαντούχος Ibrahimi Uliks που παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά ήδη δεκάδες συμμετοχές και διακρίσεις και ο οξυδερκής και ισορροπημένος Κριτσιάνης Κωνσταντίνος που έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να διεκδικήσει επάξια την ένταξή του στο αγωνιστικό τμήμα της σχολής μας.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τη συμμετοχή στο στυλ Low Kick ο περιβόητος για τα αστραπιαία χτυπήματα και τις μεθοδικές εμφανίσεις του ο αήττητος «High Voltage» Μνατσακανιάν Χρήστος-Εδουάρδος, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος για ακόμα μια ξεχωριστή μάχη στο ρινγκ.

Τέλος στην πυγμαχική παλαίστρα είναι έτοιμοι να κλέψουν τις εντυπώσεις με ηλικιακή σειρά ο άρτια εκπαιδευμένος και πολλά υποσχόμενος αθλητής Gugunashvili Nikolozi, η επιδέξια και αυτοκυριαρχική Κουτλάγκα Αικατερίνη, ο ευφυής Μποτρότσος Ιωάννης και ο διαπεραστικών χτυπημάτων αθλητής μας Μπερμπέρογλου Γεώργιος.

Η μέχρι τώρα πορεία του Golden Gloves έχει αποδείξει πως, όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στην παρούσα,  όλοι οι αθλητές της σχολής μας με σύμμαχό τους την προσπάθεια και το ταλέντο τους συμμετάσχουν επάξια σε διοργανώσεις μεγάλου βεληνεκούς με απώτερο πάντα σκοπό την εξύμνηση της ευγενούς άμιλλας που πρεσβεύουν τα μαχητικά αθλήματα.

Με την καθοδήγηση του δασκάλου μας κ. Sargis Petrosyan πάμε δυναμικά για περισσότερους εντυπωσιακού θεάματος αγώνες και περισσότερες αγωνιστικές διακρίσεις!! Fly high with the best team».