19/04/2024

Συλλέκτες χρυσών μεταλλίων οι αθλητές των «Glory Fighters».

Σάρωσαν τα χρυσά, κερδίζοντας συνολικά 29 μετάλλια μέσα από την συμμετοχή 27 αθλητών.


Ο απολογισμός και η ικανοποίηση από τον προπονητή του συλλόγου κ. Τάσο Λιβάνιο. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διοργανώθηκαν οι  Πανελλήνιοι δια-συλλογικοί αγώνες Kick Boxing και Boxing στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Το σπουδαίο τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου και τελούσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α). Πήραν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, κατηγορίας και εμπειρίας με σκοπό την ενίσχυση της αγωνιστικής πείρας όλων όσων συμμετείχαν αλλά και την διάκριση των καλύτερων αθλητών.

Η πόλη της Λάρισας, για μια ακόμη φορά εκπροσωπήθηκε πανάξια από το σύλλογο Glory Fighters με 27 αθλητές. Αυτό είναι το 6ο τουρνουά στο οποίο συμμετέχει ο σύλλογος γεγονός που φανερώνει την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση των υπευθύνων του στην αγωνιστική πρόοδο και τον συναγωνισμό με τους κορυφαίους. Προπονητικά τους αθλητές του Kick Boxing καθοδήγησε ο κ. Τάσος Λιβάνιος ενώ αυτούς του Boxing ο κ. Σταύρος Κοφίνης.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές των Glory Fighters σάρωσαν στην κυριολεξία τα χρυσά μετάλλια κερδίζοντας συνολικά 29.  Η επιτυχία των αθλητών του Glory Fighters αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε έμπειρους αθλητές με πολλές παραστάσεις από ανάλογα τουρνουά.

Όμως η θέληση τους, η αγωνιστική τους μαχητικότητα και η άρτια προετοιμασία τους οδήγησαν σε αυτό το τεράστιο θρίαμβο. Ας μην ξεχνάμε ότι στις τάξεις του συλλόγου ανήκει το νέο αστέρι των μαχητικών αθλημάτων, ο Μπάμπης Δραγατσίκης (The Dragon), ο οποίος τον Νοέμβριο του 2018 στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος κατακτώντας την τίτλο και την χρυσή ζώνη του πρωταθλητή εφήβων της Ε.Ο.Μ.Α στα 63 κιλά με όρους Κ1.

Ο προπονητής του συλλόγου Glory Fighters κ. Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος διαθέτει πτυχίο εκπαιδευτή πρώτου προπονητή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing (WAKO) αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) δήλωσε σχετικά

«Το αποτέλεσμα της σημερινής ημέρας με κάνει υπερήφανο. Όλοι στους Glory Fighters (διοίκηση, προπονητές, αθλητές) δουλεύουμε σαν μια γροθιά μέσα από μια σκληρή και επίπονη διαδικασία που συνδυάζει την κατάλληλη αγωνιστική και πνευματική προετοιμασία.

Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές του διασυλλογικού και να ευχηθώ στους αθλητές μας να επιδεικνύουν πάντοτε υψηλή μαχητική διάθεση, ήθος, συνέπεια και πάνω από όλα σεβασμό στον αντίπαλο.

Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας στα κορυφαία τουρνουά της χώρας, συναγωνιζόμενοι απέναντι στους καλύτερους γιατί πιστεύουμε ότι η αξία των ηττημένων δίνει την δόξα στους νικητές.».

Glory Fighers, Φιλίππου 14, τηλ. 2414008300, 6937054102