25/04/2024

Στο «The Battle» ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αναζητείται αντίπαλος

Τον φορμαρισμένο Γιάννη Παπαδόπουλο από το Arena Fighting Team ανακοίνωσε πριν από λίγο το promotion του «The Battle». Αναλυτικά:


«Ο πιο φορμαρισμένος Welterweight Kickboxer στην Ελλάδα από το Arena Fighting Team με προπονητή τον Dimitris Makridis, θα κάνει το ντεμπούτο του για το μεγαλύτερο Ελληνικό Fight Show στις 29 Απριλίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do.

Αυτή δεν θα είναι όμως, η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον promoter Stefanos C. Konstantinidis, αφού ο Παπαδόπουλος είχε δώσει ένα εξαιρετικό ματς με τον Θανασης Καρουσος στο New Heroes 2 πριν περίπου δύο χρόνια στην Αθήνα όπου είχε χάσει οριακά.

Από τότε βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, έχοντας κερδίσει τον Jason Young μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Λονδίνο, τον Dionisis Gkikas και μάλιστα με TKO ενώ πρόσφατα κέρδισε με άνεση και τον πολύπειρο Levan Guruli.

Μιλάμε για έναν αθλητή με πολύ έκρηξη, που βελτιώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι την τεχνική του και είναι »διψασμένος» για διακρίσεις αφού ξέρει ότι λίγοι και συγκεκριμένοι είναι αυτοί που έχουν την ευκαιρία να δώσουν αγώνα στο THE BATTLE και ειδικά στην Main Card.

Το THE BATTLE και ο εκπρόσωπος της WKN Greece Στέφανος Κωνσταντινίδης, καλεί οποιονδήποτε Αθλητή που ζει και γυμνάζεται στην ελλαδικό χώρο από 67 μέχρι 70 κιλά να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Παπαδόπουλο σε αγώνα K-1 Rules 3X3. Όσοι πιστοί προσέλθετε».