26/04/2024

Στο Mejiro Gym πάει η ομάδα των Glory Fighters

Στην διεθνούς φήμης σχολή Kick-Boxing, στο ιστορικό Mejiro Gym του Άμστερνταμ, οι «Glory Fighters». Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


«Νέες τεχνικές προπόνησης, σεμινάρια, προετοιμασία και αγώνες για τον Έλληνα προπονητή Τάσο Λιβάνιο και τους αήττητους kick-boxers Μπάμπη Δραγατσίκη και Νικόλαο Ντούμο.

Ο Τάσος Λιβάνιος είναι o μοναδικός απόφοιτος της σχολής από τους προπονητές της Ελληνικής περιφέρειας.

Για το πανέμορφο Άμστερνταμ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στα τέλη Ιουλίου, ο προπονητής και δυο αθλητές των «Glory Fighters» προκειμένου να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες,   προσκεκλημένοι του «Mejiro Gym» ενός από τα ιστορικότερα σωματεία μαχητικών αθλημάτων του κόσμου

Το Mejiro Gym θεωρείται και είναι ο τόπος γέννησης του Ολλανδικού Kick-Boxing. Η σχολή ιδρύθηκε το μακρινό 1978 από τον Ολλανδό-παγκόσμιο πρωταθλητή Jan Plas, ο οποίος διδάχτηκε την τέχνη  από τον πρωτομάστορα Ιάπωνα Kenji Kurosaki, ένα αληθινό αρτίστα του Kick-Boxing.

Με τα χρόνια η σχολή έγινε μια από τις σπουδαιότερες στον κόσμο ενώ στο ενεργητικό της ανήκουν οι διάσημοι παγκόσμιοι πρωταθλητές – μαχητές Andy Souwer, Remy Bonjasky και Rob Kaman.

Σήμερα λειτουργεί με head-coach τον Andre Manaart και είναι η σχολή όπου γεννιούνται οι θρύλοι των μαχητικών αθλημάτων με πολλούς μαχητές που διάγουν μια σπουδαία καριέρα στον μαγικό κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Στην αποστολή συμμετέχουν, ο προπονητής Kick Boxing και Boxing κ. Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος είναι απόφοιτος – μοναδικός ανάμεσα στους προπονητές της Ελληνικής περιφέρειας – της διάσημης σχολής Mejiro Gym  και A’,B’,C’ Trainer Wakο.

Στόχος του να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα προπονητικής και τακτικής, πλάι σε παγκόσμιους πρωταθλητές και ονόματα θρύλους του χώρου των μαχητικών αθλημάτων. .

Από τους αθλητές του συλλόγου θα ταξιδέψουν ακόμη οι νεαροί kick-boxers Μπάμπης Δραγατσίκης και Νικόλαος Ντούμος. Ο Μ.Δραγατσίκης (16 ετών) έχει στο ενεργητικό του δεκάδες νίκες στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας, παραμένοντας αήττητος επάνω στα ρινγκ, ένας αληθινός “The Dragon” όπως είναι το προσωνύμιο του, αποτελώντας το παρόν και το μέλλον του αθλήματος.

Σπουδαίες διακρίσεις και για τον έτερο αθλητή που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ, τον Νικόλαο Ντούμο (20 ετών), ένα υψηλού επιπέδου kick-boxer με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.»

Για το επικείμενο ταξίδι ο κ. Τάσος Λιβάνιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα.

Για εμένα το Kick-boxing και τα μαχητικά αθλήματα είναι τρόπος ζωής. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο που υπηρετώ με αγάπη και σεβασμό.

Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό με τους κορυφαίους του χώρου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι με φιλία δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Η σχολή Mejiro Gym με head-coach τον Andre Manaart, και άξιο διάδοχο του τον γιο του τον Roel Manaart ,είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γενέτειρα  σπουδαίων αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις.

Είμαι υπερήφανος που είμαι απόφοιτος της και που θα βρεθώ και πάλι εκεί γιατί η ενημέρωση και η κατάρτιση δεν σταματούν ποτέ. Η φιλοσοφία  των Glory Fighters είναι βασισμένη στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, συνεχής κατάρτιση και σωστή διατροφή.

Με την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Φθινόπωρο, οι Glory Fighters θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία επάνω στα ρινγκ, στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας απέναντι στους καλύτερους αθλητές».

Τέλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την υποστήριξη τους, τις επιχειρήσεις «Θεόνη – Φυσικό Μεταλλικό Νερό», «Μικέλ Καφέ», «Το Παραδοσιακό -ψητοπωλείο», την ταβέρνα «Τα Πλατάνια» και την Gold Touch Nutrition.

Υπενθυμίζεται ότι οι Glory Fighters βρίσκονται στον ολοκαίνουργιο χώρο τους σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στην οδό Φιλίππου 14 με τμήματα Kick Boxing και πυγμαχίας για μικρούς και ενήλικες.