25/04/2024

Στο Gladiators και οι Σύρος, Κακούμπαβας

Το fightsports. gr σας είχε ενημερώσει πρόσφατα για τις συμμετοχές όλης της αφρόκρεμας των πολεμικών τεχνών στο Gladiators που θα γίνει στην Χαλκίδα στις 20 Απριλίου από τον Τάσο Τσάλα. Εκτός από τους Χατζηχρόνογλου, Πανταζή, Μπένοφ, Μιχαλόπουλο, Σεμερτζόγλου, Νικολαϊδη, Παπαδημητρίου, Εξακουστίδη, Tαϊγκερ, τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα είναι αυτά του Αλέξη Σύρου και του Μελέτη Κακούμπαβα.

Μάλιστα ο τελευταίος απείχε για αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση και πλέον επιστρέφει. Οι μάχες των Ελλήνων θα γίνουν με Ιταλούς και Ολλανδούς Fighters.  Τα pre- games θα ξεκινήσουν στις 17:00 και τα main fights στο κλειστό στάδιο Κανήθου. Ο κορυφαίος προπονητής Andre Manaart για τρίτη σερί χρονιά, φέρνει αθλητές του περίφημου Mejiro Gym του Άμστερνταμ και άλλων Ολλανδικών σχολών.

Από την Ιταλία, θα δούμε φέτος τους αθλητές του φημισμένου Pro Fight, με 50 σχολές υψηλού επιπέδου στη γειτονική χώρα. . Όλα τα main fights θα είναι 3×3. Στα pre- games θα πάρουν μέρος αρκετοί Έλληνες αθλητές υψηλού επιπέδου. Συνολικά θα γίνουν 33 αγώνες.