26/04/2024

Στο GFS o Psycho Σοφοκλέους με αντίπαλο τον Annicchiarrico

Ο έμπειρος Kickboxer θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην νέα διοργάνωση

Ο ποιοτικός Γιάννης Σοφοκλέους και ένας από τους πιο θρυλικούς kickboxer της χώρας μπαίνει ξανά στο ρινγκ στις 14 Μαρτίου. Ο Psycho θα αγωνιστεί στο GFC και αντίπαλος του θα είναι ο Claudio Annicchiarrico. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επόμενη σπουδαία αναμέτρηση super-fight στο GFS στη Θεσσαλονίκη 14 Μαρτίου θα καθηλώσει το κοινό! Ο θρύλος του Ελληνικού kickboxing Γιάννης Σοφοκλέους από την Καβάλα και αθλητής του Στέλιου Πολίτη, βάζει γάντια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Ο Γιάννης έχει βαρύ βιογραφικό. Περισσότερους από 200+ αγώνες με 60 ΚΟ, ενώ έχει περισσότερους από 20 παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους, με σημαντικότατες επαγγελματικές ζώνες των WKU , ISKA ενώ έχει κατακτήσει και των WPKA και WAKO».

Διαβάστε στο παρακάτω post το βιογραφικό του αντιπάλου:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η επόμενη σπουδαία αναμέτρηση super-fight στο GFS στη Θεσσαλονίκη 14 Μαρτίου θα καθηλώσει το κοινό! Ο θρύλος του Ελληνικού kickboxing Γιάννης Σοφοκλέους από την Καβάλα και αθλητής του Στέλιου Πολίτη, βάζει γάντια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον. Ο Γιάννης έχει βαρύ βιογραφικό. Περισσότερους από 200+ αγώνες με 60 ΚΟ, ενώ έχει περισσότερους από 20 παγκόσμιους και ευρωπαικούς τίτλους, με σημαντικότατες επαγγελματικές ζώνες των WKU , ISKA ενώ έχει κατακτήσει και των WPKA και WAKO . Απέναντι του ο πολύ δυνατός Ιταλός Claudio ANNICCHIARRICO με Record 94 αγώνες 80 νίκες και μόνο 15 ήττες και 4 ισοπαλίες. Οι τίτλοι του πολλοί σε kick – thai – Mma : Italian Champion Pro two time. IKF European Champion. Bronze medal IFMA European Championship Singen. Bronze medal WMMAA World Champioship Saint Petersburg. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gfs-Kick-boxing Boxing promo (@gfs_greece) στις

Photo κεντρική: Τaffpictures