29/03/2024

Στο Enfusion η νέα μάχη του Παπαδόπουλου

Σε υψηλό επίπεδο θα αγωνιστεί ξανά ο Βορειοελλαδίτης kickboxer που φιλοξενείται στο Enfusion της Γερμανίας.


Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα κοντραριστεί με τον Ahmad Chickmousa στην κατηγορία των 68 κιλών σε superfight.

Ο αθλητής του Δημήτρη Παπαδόπουλου και των Ultra Figthers, έχει πετύχει σημαντικές νίκες εκτός συνόρων όπως σε Γερμανία και Κίνα. Δείτε το σχετικό πόστερ που αναφέρεται στα δύο ταλέντα και την ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις kick boxing παγκοσμίως θα αγωνιστεί και πάλι ο αθλητής του Ultra Fighters Gym Κωστας Παπαδοπουλος .

Συγκεκριμένα η διοργάνωση enfusion που αυτή τη φορά φιλοξενείται στο Wuppertal της Γερμανίας και ανακοίνωσε ήδη μια εντυπωσιακή κάρτα με main event τον Τουρκολλανδό Taiffun Ozkan.

Στο ίδιο enfusion του Wuppertal θα αγωνιστεί και ο αθλητής του Δημήτρη Παπαδοπουλου με τον Ahmet Mousa στα 68 κιλά φιλοδοξώντας να καθιερωθεί στα μεγάλα event του επαγγελματικού kick boxing .

Ο μάνατζερ Γιώργος Περγιαλης που με τις επαφές του έχει δώσει ευκαιρίες στα μεγαλύτερα ταλέντα του εγχώριου kick boxing εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Κώστα Παπαδοπουλου ως κορυφαίου επαγγελματία».

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεγάλος χορηγός του Παπαδόπουλου είναι η Dazzle. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

«Δεν αρκεί μόνο η προπονητική ικανότητα του Δημήτρη Παπαδοπουλου και οι άριστες δημόσιες σχέσεις του Γιώργου Περγιαλη για τη διεθνή καριέρα του Κώστα Παπαδοπουλου και πολλές φορές ένας χορηγός μπορεί να προσφέρει στον αθλητή παροχές που είναι εντελώς απαραίτητες για την πορεία του.

Στον δύσκολο δρόμο του Αθλητή του Ultra Fighters Gym ο Άνδρεας Κυργιος και η εταιρία περιποίησης αυτοκινήτων Dazzle που πρωτοπορεί και η ίδια στο χώρο της . Ο Κωστας Παπαδοπουλος βρέθηκε εκεί με το προπονητή του και φωτογράφηθηκε με τα super Car που αναβαθμίστηκαν στην Dazzle».