25/04/2024

Στο ρινγκ του Gods of War ο Θρουβάλας απέναντι στον Γιαννουδάκο

Τις προηγούμενες μέρες ο Θάνος Θρουβάλας έψαχνε αντίπαλο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Γιαννουδάκου για το promotion του Gods of War στις 5 Νοεμβρίου. 


Ο Θρουβάλας έκανε μία πολύ καλή σεζόν και έχει μπει δυνατά στις κατηγορίες των 80 κιλών με στόχο να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Η ανακοίνωση του promotion είναι η εξής:

«Καθε μέρα ανακοινώνουμε και ένα παιχνίδι φωτιά στο επετειακό GODS OF WAR X στις 5 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι. Σήμερα έχει την τιμητική της η κατηγορία των 80 κιλών με ένα ακόμα super fight.

Ο Θανάσης Θρουβάλας αθλητής του Παναγιώτη Μουντάκη έρχεται από σερί νικών στις τελευταίες διοργανώσεις του GOW και βάζει υποψηφιότητα στην επόμενη διοργάνωση πλέον για τον επαγγελματικό τίτλο Ελλάδας της ISKA στην κατηγορία ψάχνοντας αθλητή να τον κοντράρει.

Απέναντί του στις 5 Νοεμβρίου, ένας επίσης παλιός και γνώριμος αθλητής μας ο ς με προπονητή τον Ηλία Κολοβό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δυναμικός και στην τελευταία του παρουσία είχε δώσει ένα από τα καλύτερα ΚΟ στη σειρά των GOW Open. Καλή επιτυχία».