29/03/2024

Στο θρόνο ο Χιώτης, παλικάρι ο Μανώλας

Όλα τα λεφτά ήταν το main event του No Limits καθώς Δημήτρης Χιώτης και Γιάννης Μανώλας τα έδωσαν όλα πάνω στο ρινγκ. Νικητής ο πρώτος που συνέχισε το αήττητο σερί του κόντρα στον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους που είχε πολύ καλή τακτική και δυσκόλεψε πάρα πολύ τον αθλητή του Νάσου Αργυρόπουλου, σ’ ένα παιχνίδι που θέλουμε να δούμε ασυζητητί μία ρεβάνς.

Σπουδαία μάχη κι αυτή τον Παπαπέτρου και Χατζή με νικητή τον πρώτο, σε αγώνα πυγμαχίας επιπέδου. Άνετος κι ωραίος ο Σταύρος Γρηγορακάκης που σμπαράλιασε τον Stas Romanov που από τα συνεχόμενα χτυπήματα του hulk, αναγκάστηκε να επιστρατεύσει μέχρι και αγκώνες για να τον σταματήσει!

Ο Jordy Laret έβαλε δύσκολα στον Θανάση Καρούσο που είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα και κέρδισε στον έξτρα γύρο. Δυνατή αναμέτρηση και τον Ελ Μπρουζινι- Τοσλούκο με νικητή τον πρώτο που συνεχίζει με νίκες και τον δεύτερο να στέκεται πολύ καλά παρά το ελλειπή χρόνο προετοιμασίας.

Ανώτερος ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης  πήρε το παιχνίδι κόντρα στον Βασίλη Κατσίγιαννη που ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η γενικότερη ανάλυση των παιχνιδιών θα γίνει στο ερχόμενο extra round με τον Χρήστο Μπάρδα και Κίμωνα Οζζ.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημήτρης Χιώτης- Γιάννης Μανώλας
Νικητής: Mε ομόφωνη απόφαση ο Δημήτρης Χιώτης

Βαγγέλης Χατζής- Αλέξης Παπαπέτρου
Νικητής: Αλέξης Παπαπέτρου με ομόφωνη απόφαση

Σταύρος Γρηγορακάκης- Stas Romanov
Νικητής: Σταύρος Γρηγορακάκης με νοκ άουτ

Jordy Laret- Θανάσης Καρούσος
Νικητής: Θανάσης Καρούσος με πλειοψηφική απόφαση στο έξτρα round

Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι- Βίκτωρας Τοσλούκος
Νικητής: Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι με ομόφωνη απόφαση

​Βασίλης Κατσίγιαννης VS Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης
Νικητής: Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης με ομόφωνη απόφαση