19/04/2024

Στοφορίδης ο… αποτελεσματικός!

Ο Γιάννης Στοφορίδης κατάφερε να κερδίσει, ξανά, τον Αντώνη Τζώρο, πραγματοποιώντας το 2-0 στις μάχες τους και έτσι η μεταξύ τους κόντρα δείχνει να έχει τελειώσει. Το fightsports.gr επιχειρεί να αναλύσει την τακτική του θηριώδη μαχητή, αλλά και τις πιθανότητες για τους επόμενους του αγώνες του.

Παρότι δυνατός, και ικανός για το νοκ-άουτ ο Στοφορίδης ήταν σαφώς πιο… χειρουργικός απέναντι στον «Wrangler»… Άρτια στημένος άφησε τον αντίπαλό του να ελέγχει τον αγώνα, όμως στα σωστό timing οι κόντρες του ήταν αν μη τι άλλο… μαγευτικός.

Κάθε κόντρα και σημείο για τον Στοφορίδη ο οποίος δείχνει πως έχει φτιάξει άριστα τις άμυνες του, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό στα βαρέα κιλά, αφού όσο επιθετικός και να είναι ένας heavyweight ένα χτύπημα του αντιπάλου είναι ικανό να φέρει… τούμπα τον αγώνα.

Αυτός ο Στοφορίδης που είδαμε την Κυριακή στο KIMBO ίσως να είναι ο καταλληλότερος για αγώνες στο εξωτερικό. Δεν είναι καθόλου στάσιμος και δεν βασίζεται στη δύναμή του. Οι σωστές άμυνες σε συνδυασμό με τις καλοδουλεμένες κόντρες θα τον πάνε ψηλά, γι’ αυτό τώρα ο «Big Stofo» πρέπει να… τρέξει τις διαδικασίες για μάχες στο εξωτερικό.