28/03/2024

Στοφορίδης… Να η ευκαιρία!

Μόλις μάθαμε για την επιλογή του Γιάννη Στοφορίδη από τους ιθύνοντες του SuperKombat δεν πάθαμε αυτό που λέμε… έκπληξη! Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε ότι ο Έλληνας μαχητής θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση ξέραμε ότι σαφώς θα ξεχωρίσει, δεν είχαμε αντιληφθεί όμως ότι θα τον επιλέξουν με τόσο μεγάλη άνεση…

Όντως, ο «Destroyer» επιβεβαίωσε τον ιταλικό κανόνα που λέει: Veni, Vidi, Vici… Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, αθλητές και μη ο Στοφορίδης όσες φορές ανέβηκε πάνω στο ρινγκ πιστοποίησε ότι έχει αυτό το κάτι που κάνει τη διαφορά του σε σχέση με τους υπόλοιπους της κατηγορίας του… χαώδη!

Μικρός σε ηλικία, μόλις γεννημένος το 1989 και με σωματικά προσόντα… όνειρο για τους διοργανωτές του SuperKombat, ο δικός μας Γιάννης ίσως τώρα έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να μεταπηδήσει από τα… ξερά της Καβαλάς στο παγκόσμιο στερέωμα του διεθνούς kickboxing.

Δουλεύοντας με έναν από τους καλύτερους του χώρου, τον Παναγιώτη Καρανικόλη ο Γιάννης έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο για να κάνει το… κλικ στους ξένους προμότερ οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες του έδωσαν το εισιτήριο προς το όνειρο!

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν όχι μόνο ο Στοφορίδης, αλλά και η Ελλάδα έχει μία τεράστια ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της στο εξωτερικό, βγάζοντας έναν δυνατό, ικανό και δουλευταρά μαχητή ως εκπρόσωπό της στη δυσκολότερη κατηγορία μάχης