26/04/2024

Στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα ο Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα ο Α.Σ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Α’ Κατηγορίας με 22 μετάλλια και με 9 αθλητές στην Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Στις κορυφαίες τρεις θέσεις τερμάτισε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing όπου έγινε στην Αθήνα στις 4-5-6 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων,με την συμμετοχή 1500 αθλητών από όλη την Ελλάδα.Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομοσπονδία για την ανοδική εξέλιξη του αθλήματος.

Το FIGHT CLUB KAKARELIS συμμετείχε με 14 αθλητές και κατάφερε να καταπλήξει με τις σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών, κατακτώντας 22 μετάλλια, 6 χρυσά -10 ασημένια- 6 χάλκινα. Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος από το νομό ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου αγωνίστηκε στην Α κατηγορία kick boxing.

Η Α κατηγορία είναι η μοναδική κατηγορία όπου αγωνίζονται οι καλύτεροι αθλητές στην Ελλάδα και σε αυτήν κατάφεραν να κερδίσουν 22 μετάλλια με εκπληκτικές εμφανίσεις. Στην Α κατηγορία οι αθλητές μπορούν να πάρουν τα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και να μπουν στην εθνική ομάδα αν διακριθούν στις 2 πρώτες θέσεις.

kakarelis-pok

Η Kakarelis Team κατάφερε όχι απλά να διακριθεί αλλά ανάμεσα σε 200 συλλόγους να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Άλλωστε σε κάθε εθνική ομάδα Kick Boxing της ΠΟΚ που είναι η μοναδική αναγνωρισμενη ομοσπονδία υπάρχουν αθλητές από το νομό μόνο από τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Η δουλειά που γίνεται από τον πολύ έμπειρο προπονητή Κακαρελη Νίκο έχουν φέρει τον σύλλογο στα μαχητικά αθλήματα την τελευταία δεκαετία στις κορυφαίες θέσεις παίρνοντας πολλοί αθλητές τα μόρια τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και το άνευ εξετάσεων για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν.

Συνολικά 9 αθλητές του συλλόγου έγιναν μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing όπου θα συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κροατία. Οι αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν και και κέρδισαν διακρίσεις στην Α κατηγορία στα στιλ K1 όπου (πλήρη επαφή), LOW KICKS (πλήρη επαφή), K.L και L.C. Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι.

ΧΡΥΣΑ 6
1.ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -54 LOW KICKS
2.ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -57 ΚΙΛΆ L.C
3. ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΕΛΕΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -46 ΚΙΛΆ K.L
4.ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -54 ΚΙΛΆ K1
5.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ -42 ΚΙΛΆ L.C
6.ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ -74 ΚΙΛΆ K.L

ΑΣΗΜΕΝΙΑ
1.ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -57 ΚΙΛΆ K1
2. ΣΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ – 79 ΚΙΛΆ KL
3. ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -89 ΚΙΛΆ L.C
4.ΒΑΤΣΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -55 ΚΙΛΆ KL
5.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -70 ΚΙΛΆ K.L
6. ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ +70 ΚΙΛΆ K.L
7.ΣΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -79 ΚΙΛΆ L.C
8. ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΑΛΕΑ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -46 L.C
9. ΒΑΤΣΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -60 ΚΙΛΆ L.C
10. ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ + 70 ΚΙΛΆ L.C

ΧΑΛΚΙΝΑ
1.ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ +69 ΚΙΛΆ K.L
2.ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -57 ΚΙΛΆ LOW KICKS
3.ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -89 ΚΙΛΆ K.L
4.ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -57 ΚΙΛΆ K.L
5.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ -42 ΚΙΛΆ K.L
6.ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ +69 ΚΙΛΆ L.C

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου Κακαρέλη Νικόλαο για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν στο Αγρίνιο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing.

kakarelis-pok-1