27/04/2024

Στους αγώνες kickboxing της ΠΟΚ το Petrosyan Dynamic

Ανακοίνωση του Petrosyan Dynamic για τους ερχόμενους αγώνες kickboxing της ΠΟΚ. Αναλυτικά:


«Η σχολή μας θα συμμετέχει στους πρώτους επισήμους για το 2017, πανελλήνιους αγώνες kickboxing Ά κατηγορίας της ΠΟΚ , 20 με 22 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Η συμμετοχή μας θα ειναι εξαιρετικά δυναμική ,μιας και συμμετέχουν δυο κορυφαίοι αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος «Petrosyan Dynamic», ο Χρήστος-Εδουάρδος «High Voltage» Μνατσακανιάν και ο Μανουσαρίδης Πολύχρονης-Κυριάκος, που θα αγωνιστούν στο στυλ Low Kick και Full contact Ά κατηγορίας.

Δυο πολυνίκες αθλητές , 18 και 17 χρόνων αντίστοιχα , που γράφουν ήδη ιστορία, με κορυφαίες διακρίσεις και εξαιρετικές εμφανίσεις, σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Με την προπονητική καθοδήγηση του ιδρυτή της σχολής ,παγκόσμιου πρωταθλητή κ. Sargis Petrosyan ,οι αθλητές μας ολοκλήρωσαν μια εξαιρετικά επίπονη ,σκληρή και εξειδικευμένη προετοιμασία ,που τους έφερε στα όρια των δυνάμεων τους. Με το δικαίωμα αυτού που το αξίζει ,πάμε τώρα να διεκδικήσουμε την αναγνώριση!

Η οικογένεια του Golden Gloves ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία! Πετάξτε ψηλά με χρυσές νίκες και διακρίσεις! Fly high with the best team».