23/04/2024

Στοπ στα… πιστόλια!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης 

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτό εδώ το κείμενο άνετα και ζεστά μπροστά από τον υπολογιστή σας η ομάδα του fightsports.gr ταξιδεύει από την Πάτρα στην Αθήνα, σ’ένα ταξίδι που διαρκεί ακόμη ήδη πάνω από δέκα ώρες. Με προσωπικά μας έξοδα αποφασίσαμε ως το κορυφαίο portal μαχητικών αθλημάτων να δώσουμε το «παρών» και στο Promo Fight 2!

Σαν Μάνος Ναβροζίδης θεωρώ ότι αυτό το ταξίδι… τσάμπα δεν το κάναμε. Αγώνες μπορεί να μην είδαμε, αλλά πλέον έχουμε το πάτημα να βουτήξουμε στα νερά της αλήθειας των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Το κόλπο γκρόσο του Γιάννη Παγανιά να φύγει από το σόου το παρομοιάζω με δύο χέρια που ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου ως προς όλους τους διοργανωτές και συντελεστές.

Το γεγονός του «Δημήτρης Τόφαλος» θα πάρει μεγάλη έκταση και ο κόσμος θα πάρει… γραμμή ότι το 20άρικο για τους «βίαιους» και τα «λαμόγια» δεν αξίζει κι έτσι θα γυρίσουμε στις εποχές που σάιτ πολεμικών τεχνών δεν θα υπάρχουν, αθλητές επίσης και όσον αφορά τον κόσμο αυτοί θα είναι μερικοί συγγενείς και να’χάμε να λέγαμε από εκεί και πέρα.

Ο Γιάννης Παγανιάς για τον οποίο τις τελευταίες ώρες διαβάζω ότι είναι ο… αντίχριστος με την κίνηση του έβαλε την τελευταία σταγόνα στο ποτήρι με τους αναξιόπιστους συντελεστές στο χώρο. Ας γίνουμε όλοι πιο αυστηροί κριτές για να πάει μπροστά το «μποξάκι», το «κικ», ΤΟ «ΜΜΑ», και όλα τα υπόλοιπα.

Κουράγιο στους αθλητές, καλή χώνεψη σε όσους πήραν το αναψυκτικό τους και καλή συνέχεια στους διοργανωτές που θα απομείνουν στο χώρο!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς…