24/04/2024

Στον ΑΝΤ1 ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη

Αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 για Ελλάδα και Κύπρο θα μεταδοθεί ο αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη για την Παγκόσμια Χρυσή Ζώνη της διοργάνωσης Hero Legends στην Κίνα, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και ώρα 23.15!

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Πρωταθλητή μας να αγωνίζεται στη μακρινή Κίνα, σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση με την υποστήριξη του Κινέζικου κράτους και τους Διεθνούς Κέντρου Πολιτισμού και Επικοινωνίας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Ο Πρωταθλητής μας είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον καλύτερο Κινέζο μαχητή Xu Yan, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάκτηση της ζώνης της διοργάνωσης. Ο Xu Yan έχει αναμετρηθεί μεταξύ άλλων με μεγάλα ονόματα του Κ-1, όπως ο Yasuhiro Kido, ο Nagashima, ο Roqueni, ο Buakaw.

Στη διοργάνωση του Hero Legends, εκτός από τον Μιχάλη Ζαμπίδη, θα αγωνιστούν ο Ουκρανός Artur Kyshenko, o Ταϋλανδέζος Yodsanklai Fairtex κα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η πρόκληση του Shifu Shi Yanzi, Iάπωνα Ιδρυτή της σχολής Shaolin στη Μ. Βρετανία και μοναχού, ο οποίος είναι 46 ετών και δεν έχει παίξει εδώ και 20 χρόνια, αλλά προκαλεί τον Καναδό – Τζαμακαϊνό Simon Marcus, που δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα στην Κίνα και αποτελεί «φόβο και τρόμο» για τους μαχητές, να παίξει μαζί του, παρ’όλο που μάχονται με άλλους αθλητές στο Hero Legends!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναχώρησε χθες βράδυ για την Κίνα με τον προπονητή του, Γιώργο Μάλλιο  και τη manager του, Τόνια Φουσέκη, δηλώνοντας πανέτοιμος για τη νίκη!

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα XTREME STORES.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

SO FINE! Communications Management

 

Κα Ράνια Χαρτοφύλακα, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.: 693 6883800

E-mail: rchartofylaka@sofine.gr

 

Κα Σαβίνα Παπάζογλου, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.:6930900960

E-mail: spapazoglou@sofine.gr