28/03/2024

Στοιχηματική εταιρία στο πλευρό του Giannis Fejzullai «Brutal»

Η Betshop ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Πανελλήνιο πρωταθλητή του kickboxing, Γιάννη Φεζουλάι, τον οποίο και θα στηρίξει χορηγικά στο επερχόμενο «Battle» που θα γίνει στις 29 Απρίλη στο Ολυμπιακό Κέντρο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ.


Η εταιρεία με Δελτίο Τύπου της αναφέρει:

«Στη betshop πιστεύουμε πολύ στη δύναμη του ανθρώπου, στο πάθος του για βελτίωση και αυτό θέλουμε να προτάξουμε! Υπολογίζουμε πολύ τις αξίες και τα ιδανικά. Προβάλλουμε την καθημερινή προσπάθεια και την επιμονή για την επίτευξη των στόχων και θεωρούμε χρέος μας να αρχίσουμε να στηρίξουμε τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας των ανθρώπων που ζουν ανάμεσά μας.

Ο Giannis Fejzullai «Brutal» είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους! Εκτός από πρωταθλητής στο kickboxing, είναι ένας αθλητής με ήθος, που βάζει πάνω απ’ όλα την τιμή και τις αξίες του! Δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, αλλά θεωρεί υποχρέωσή του να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του για να γίνει ακόμη καλύτερος. Για αυτό και τον στηρίζουμε!

Ο Giannis κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα ρινγκ έχει κατακτήσει 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, 1 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 10 τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις και έχει διακριθεί ως 2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013.

Η betshop, λοιπόν, θα είναι δίπλα στον πολυνίκη αθλητή στο επερχόμενο Battle που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και θα παρακολουθεί τις προσπάθειές του για την κατάληψη ακόμη μίας κορυφής! Τις δυνατότητες τις έχει! Διαθέτει όμως ένα πολύ πιο δυνατό «όπλο»! Τη βαθιά θέληση και την αποφασιστικότητα.

Η αρχή έγινε με τον Giannis Fejzullai «Brutal», αλλά η στήριξή μας δεν σταματά εδώ!»

Μόνος στόχος η νίκη