25/04/2024

Στις 21 Φεβρουαρίου το Best Fighter

Το Best Fighter 2014 μεταφερει για τις 21 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στο κλειστό του TAE KWON DO την ημερομηνια διεξαγωγης που ειχε προγραμματιστει για τις 6 Δεκεμβριουμε με τιμη εισιτηριου μονο στα 12 ευρω.
Ο αηττητος επι σειρα ετων και καλυτερος πυγμαχος της χωρας μας Τασος Μπερδεσης,ο καλυτερος Heavyweight που περασε ποτε Γιάννης »HERCULES»Στοφορίδης,ο καλυτερος με διαφορα kick boxer ελαφρεων βαρων Σταυρος »Nirvana» Εξακουστίδης και μια πλειαδα των Νο1 μαχητων της Ελλαδας θα ειναι εκει να σας προσφερουν ενα μοναδικο υπερθεαμα.
Η ώρα έναρξης των 5 main event και 3 super fight παιχνιδιών καθώς και των fighting awards θα είναι η 20:00 και υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν 4 ώρες, έως στις 24:00 το αργότερο.
Για να »αποζημιωσει» η διοργανωση το κοινο της για την αλλαγη της ημερομηνιας (καθαρα λογω πολαπλων τραυματισμων και προβληματων των αθλητων) θα προσθεσει και επιπλεον παιχνιδια,εκτος απο τα προγραμματισμενα,με μεγαλα ονοματα του χωρου αλλα και αλλες εκπληξεις συμπεριλαμβανομενων τετραδα στα -70 kg με επαθλο,αλλαγες στην main card,εκρηκτικα super fight παιχνιδια,καθως και extra βραβεια πλην των αναμενομενων.Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διεξαχθούν αγωνες prelims με περίπου 150 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία, όσοι το επιθυμούν, με το ίδιο εισιτήριο να απολαύσουν ποικιλία »μαχών»στην διάρκεια της μεγάλης γιορτής των δυναμικών αθλημάτων
Ολα τα νεα ονοματα θα ανακοινωθουν τις επομενες ημερες.