25/04/2024

Στις 10 Μαρτίου το Open Championship και με μαχητή του Remy Bonjasky!

Στις 10 Μαρτίου επιστρέφει η διοργάνωση του Δημήτρη Κατσιαρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Open Championship. Αναλυτικά:


«Το Open Championship μια πετυχημένη διοργάνωση με σοβαρότητα, ποιοτικά παιχνίδια και σεβασμό σε προπονητές , αθλητές, θεατές έρχεται στης 10 Μαρτίου 2018 με μια δυνατή βράδια επίλεκτων αγώνων. Μετά την  αναγνώριση της διοργάνωσης σε Πανελλήνιο επίπεδο, πλέoν έλκει τα βλέμματα αθλητών του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν για φέτος έρχονται βόμβες στο ring του Open Championship. Υπάρχει ήδη ένα εντυπωσιακό matchmaking με κλεισμένα παιχνίδια γνωστών Ελλήνων Αθλητών εναντίων αθλητών προερχόμενοι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από χώρες όπως Ιταλία, Βέλγιο, Ιορδανία και δεν θα μπορούσαν να λείπουν αθλητές από την κορυφαία στον χώρο του kickboxing Ολλανδία η όποια θα εμφανιστεί με μαχητή που προπονείται υπό τα βλέμματα του τρεις φορές K-1 World Grand Prix super heavyweight champion, 2003, 2004, 2008, Remy Bonjasky.

Μια κάρτα επίλεκτων αγώνων με ανερχόμενα ταλέντα που στο μέλλον θα κυριαρχήσουν σε όλα τα κορυφαία Ελληνικά events , άνδρες και γυναίκες επαγγελματικών κατηγόριων που πάντα προσφέρουν θέαμα και όπως πάντα διεκδικήσεις ζωνών .

Ο Δημήτρης Kατσιαρας (promoter και matchmaker) έβαλε σκοπό να ικανοποιήσει ακόμα και τους ποιο απαιτητικός και να φύγουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Open Championship supreme Fight Night 2018″.