20/04/2024

Στην Elite Fightsports η Τσομπάνη

Μία σημαντική προσθήκη έκανε η ομάδα του Βασίλη Παπανικολάου που θα προπονεί από εδώ και στο εξής την Άννα Τσομπάνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή της πολύπειρης Μακεδόνισσας αθλήτριας από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, Άννας Τσομπάνη, στον σύλλογό μας.

Η αθλήτρια έχει ήδη πολλές περγαμηνές στο άθλημα οπότε και θα προσθέσει πολύτιμη εμπειρία στην ομάδα μας. Ενδεικτικά η Άννα κατέχει μεταξύ άλλων την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΟΚ στο στυλ του K1 τις χρονιές 2013 και 2017 και την πρώτη θέση στο full contact το 2013 και έχει αγωνιστεί σε πολλές εγχώριες και διεθνείς επαγγελματικές διοργανώσεις όπως SCORPION, OPEN κλπ. και σε χώρες όπως Ουγγαρία, Καζακστάν κ.α.

Η Άννα, θα συμμετάσχει στο επερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΟΚ στα στυλ του Κ1 και του Low kicks και παράλληλα προετοιμάζεται για διάφορες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μεγάλα εγχώρια ρινγκ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν οικονομικά την αθλήτρια στα έξοδα μετακίνησης διαμονής και σίτισης ώστε να μπορεί να μεταβαίνει στις προπονήσεις και τους αγώνες της.

Ξενώνας ΙΧΝΙΛΑΤΗΣ, λίμνη Κερκίνης, κος Θεόδωρος Αλατζίδης

Κρεπερί Tzovas, Κιλκίς

Ψητοπωλείο ΛΑΔΟΚΟΛΑ Νικολάκης, Κιλκίς

ELECTROCITY Χατζηκαμάρης, Κιλκίς

Fx POINT, Κιλκίς

Ψητοπωλείο Pitta house, Κιλκίς

PIZZA BAR, Κιλκίς

Ψητοπωλείο Μοσχόπουλου, Κιλκίς

Pet shop ΚΥΠΡΑΙΟΣ, Κιλκίς».