20/04/2024

Στην τετράδα του «The Battle» ο Χιώτης

Μετά τον Μάριο Μπλάνα, ανακοινώθηκε και ο Δημήτρης Χιώτης για τετράδα και ζώνη WKN ενόψει του «The Battle» στις 29 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Πραγματική κόλαση θα είναι η τετράδα για την ανάδειξη του εθνικού πρωταθλητή της WKN στην Light Heavyweight κατηγορία στο The Battle 18 by WKN στις 29 Απριλίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο.

«Δεν μπορούσα να μη δώσω την ευκαιρία στον κάτοχο δυο τίτλων (διεθνής και εθνικός) της WKN Greece. Ακυρώθηκε ένας αγώνας του στο εξωτερικό, έδειξε ενδιαφέρον για την τετράδα και με τον Χιώτη το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει και νικητής θα είναι το θέαμα. Πότε δε λέμε όχι στο καλό θέαμα», δηλώνει ο promoter του THE BATTLE & αποκλειστικός εκπρόσωπος της επαγγελματικής παγκόσμιας ομοσπονδίας World Kickboxing Network κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Δημήτρης Χιώτης δεν είναι ξένος σε τετράδες για ζώνη WKN, αφού στο THE BATTLE 16 πριν περίπου δύο χρόνια ως αθλητής του Kritikos Camp κέρδισε σε μία βραδιά τον Alexander Gerekos με εμφατικό KO στον ημιτελικό και ήταν σαφώς ανώτερος από τον Levan Guruli στον τελικό για να κατακτήσει τον εθνικό τίτλο της WKN στην Super Middleweight κατηγορία, τίτλο που επίσης έχει κατακτήσει και στην παγκόσμια κατάταξη της WKN μετά από το σκληρό KO στον πρώτο γύρο απέναντι στον Jacob Smigielski από την Πολωνία.