27/04/2024

Στην τελική ευθεία για το σεμινάριο του Mike Passenier στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για το κορυφαίο σεμινάριο του προπονητή – μύθου, Mike Passenier που θα γίνει στις 6 Μαΐου του 2017 στις 10.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ηρακλείου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη». Αναλυτικά το δελτίο του Glory Club που φέρνει τον Ολλανδό στην Ελλάδα. 


 «O Big Mike αφήνει για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις του στις σημαντικότερες διοργανώσεις του κόσμου (Glory,UFC,Bellator κλπ) κι έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει τα μυστικά του Κ1 Dutch Style Kickboxing! Οι διοργανωτές κ. Μιχάλης Νικήτογλου και κ. Ανδρέας Ορφανίδης ετοιμάζουν κι άλλα πράγματα με… Ολλανδία όχι μόνο σε επίπεδο σεμιναρίων άλλα και αγώνων!
 
Αυτός είναι ο λόγος που έχουν κρατήσει τόσο χαμηλό το κόστος συμμετοχής για να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι! Οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους προφίλ τις επίσημες μπλούζες καθώς και τα πιστοποιητικά που θα δοθούν στους συμμετέχοντες!
 
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σεμινάρια που έχουν λάβει χώρα στην Αθήνα με συμμετοχές από τους κορυφαίους συλλόγους όλης της Ελλάδας! Αυτό το σεμινάριο δεν πρέπει να το χάσει κανείς».