19/04/2024

Στην σχολή Golden Glory στην Ολλανδία η Τheofanous Elite Team

Δελτίο Τύπου Fight Club Galatsi

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (21-28.9.2014) 5 αθλητές της Theofanous Elite Team θα πραγματοποιήσουν ταξίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία ενόψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν από το φθινόπωρο και μετά. Πρόκειται για τους Νίκο Κελέκη, Νίκο Γκίκα, Σωκράτη Κερπάτσι, Γιάννη Φεζουλάι και Γιάννη Μιχαλόπουλο». Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής:

«Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η νέα συνεργασία του Γιάννη Θεοφάνους και του Fight Club Galatsi με την εταιρεία Strength & Fit Stores η οποία αναλαμβάνει μέρος των εξόδων για τους 4 από τους 5 αθλητές που θα βρεθούν στην σχολή Golden Glory του Cor Hemmers και συγκεκριμένα για τους Νίκο Κελέκη, Νίκο Γκίκα, Σωκράτη Κερπάτσι και Γιάννη Φεζουλάι. Η εταιρεία Strength & Fit Stores δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness και του αθλητισμού από το 2004. Εισάγει και εμπορεύεται όργανα γυμναστικής – αξεσουάρ για όλα τα αθλήματα, συμπληρώματα διατροφής για αθλητές, είδη αθλητικής ένδυσης. Επίσης αναλαμβάνει τον εξοπλισμό & την τροφοδοσία και άλλων επαγγελματικών χώρων.

Ο έτερος χορηγός του Fight Club Galatsi, η QNT συμβάλει στο μέγιστο στην πραγματοποίηση του ταξιδιού του αθλητή Γιάννη Μιχαλόπουλου αναλαμβάνοντας την κάλυψη μέρους των εξόδων, συνεχίζοντας την πετυχημένη συνεργασία της με τον επαγγελματία αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής με τις επαφές που έχει δημιουργήσει στον χώρο του Kick Boxing στην Ολλανδία και η προσωπική επαφή του τα τελευταία 8 χρόνια με τον Cor Hemmers (προπονητή του Ramon Dekkers και έναν από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της μεγαλύτερης διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια “GLORY SERIES”) δίνει την δυνατότητα στους αθλητές του να γυμναστούν με τους καλύτερους και να μπορέσουν να βελτιωθούν με στόχο την κατάκτηση της κορυφής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.