28/03/2024

Στην Σερβία το Fight Club Patras

Η αγωνιστική ομάδα του Fight Club Patras διανύει ήδη το πρώτο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αναχωρώντας την Δευτέρα 17 Ιουλίου για την πόλη Βρανιέσκα (Vranjacka Banja) της Σερβίας συμμετέχοντας στο διεθνές Summer Camp του Galeb club που θα παραμείνει για 7 ημέρες(18/07-25/07) κλείνοντας έτσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Aναλυτικά:


«Ο σύλλογος συμμετέχει με τους αθλητές: Γιαχαλη Νικο – Φλουσκουνη Χαραλαμπο και Λοη Ελενη με συνοδεία του προπονητή τους κ.Κωτσοπουλου Μιχαλη.
 Το καλοκαιρινό camp της Σερβίας χαρακτηρίζεται ως ένα απ’ τα πιο δυνατά camp της Ευρώπης,καθώς συμμετέχουν αρκετά κλιμάκια εθνικών ομάδων με Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιους,Πανασιατικους και Πανευρωπαικους πρωταθλητές.
 

Οι προπονήσεις θα ειναι καθημερινές,πρωί και απόγευμα,το πρόγραμμα των προπονήσεων προμηνυεται απαιτητικό και δυνατο με ατελειωτα sparings. Οι αθλητές της ομαδας μας θα εχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους αθλητές καθώς και με Ολυμπιονίκες,υπό την καθοδήγηση Ιρανών προπονητών στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης,ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών θα ειναι ακρως επαγγελματικη οπως συνηθιζεται αλλωστε τα προηγουμενα χρονια.
 

Στη φετινή διοργάνωση, αναμένεται να συμμετέχουν συνολικά 500 αθλητές  στην πρώτη εβδομάδα από τις δυο που διαρκεί το camp,από χώρες όπως Σερβία Ιράν, Ρουμανία, Κροατία, Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία,Ουκρανία και Αζερμπαιτζάν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και συγχαίρει τους αθλητές και ιδιαίτερα τον προπονητή τους κ.Κωτσοπουλο Μιχάλη για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ωστε η ομάδα να συνεχίσει την μεγάλη πορεία των διακρίσεων που ειχε την χρόνια που πέρασε ξεκινώντας απο το καλοκαίρι στην Taiwan έως και το Ακρόπολις στο Σεφ τον περασμένο μήνα.

Καλό ταξιδι σε ολη την αποστολη».