18/04/2024

Στην Κύπρο για press conference η Πανταζή

Μπορεί η διοργάνωση Rumble να αναβλήθηκε για τις 22 Μαΐου ωστόσο η Μαρία Πανταζή θα βρεθεί εκεί για την προώθηση του event. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η Μαρία Πανταζή θα βρίσκεται στην Κύπρο μας στις 27 & 28 Μαρτίου με τον Θρύλο του κ-1 Ernesto Hoost, για την προώθηση του RUMBLE Championship που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στις 22 Μαΐου 2015 αντί 27/3. Στο ίδιο event θα λάβουν μέρος πολύ μεγάλα ονόματα, έτσι θα απολαύσουν δυνατούς αγώνες όσοι βρεθούν στο στάδιο εκείνη την ημέρα!

Οι Κύπριοι φίλοι του αθλήματος, εκτός από τον 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του κ-1 Ιαπωνίας «Mr Perfect» θα έχουν την χαρά να συναντήσουν για ακόμα μία φορά την «Iron Barbie».
Η «Iron Barbie» δόξασε την Κυπριακή σημαία το 2010 αγωνιζόμενη την Εθνική ομάδα πυγμαχίας της Κύπρου με δύο Χρυσά μετάλλια σε Διεθνή Τουρνουά, της Κύπρου στη Λεμεσό και το άλλο στην παγωμένη Δανία . Το ρεκόρ της με την Εθνική Κύπρου εκείνη την χρονιά ήταν εντυπωσιακό, έχοντας 4 νοκ σε 6 μόλις αγώνες.
Τον Ιούλιο του 2011 αγωνίστηκε με την Βελγίδα Πρωταθλήτρια, στο στυλ του Κ-1 κερδίζοντας τον Επαγγελματικό Πανευρωπαϊκό Τίτλο της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN, στην Λευκωσία σε διοργάνωση του Κρις Χριστοδούλου.
http://youtu.be/lqg2BW2ktzw
Τον Φεβρουάριο του 2012 οι φίλοι της πλέον ήταν εκεί για να την στηρίξουν απέναντι στην Ιρλανδεζα , 4 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, που την κέρδισε με νοκ αουτ στον πρωτο κιόλας γύρο!
http://youtu.be/UWbTsRe_jvo

Η «Iron Barbie» απόκτησε περισσότερους φίλους και φανς, γνωρίζοντας την καλύτερα οι αθλούμενοι από τις Σχολές Μαχητικών αθλημάτων , δίνοντας τους σεμινάρια στο Κ-1 και ξοδεύοντας ώρες μαζί τους.
Έτσι με μεγάλη χαρά το Σάββατο 28 Μαρτίου η Μαρία Πανταζή, ο Ερνέστο Χουστ, η αντίπαλος της Μαρίας που θα αγωνιστούν για Παγκόσμιο Τίτλο Ιρινα Μαζέπα και ο Ντιντίερ Λε Μπορνγκ, θα υποδεχτούν όλους στο ΚΟ Gym στην Λάρνακα στις 11:00!
Μην το χάσετε».