20/04/2024

Στην εθνική ομάδα τζούντο Καμπουράκης και Δρη

Στις 10/11/2013 πραγματοποιήθηκαν προκριματικοί αγώνες τζούντο για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014.

Ο Γιώργος Καμπουράκης και η Δρη Σαββίνα με τις επιτυχίες τους κατάφεραν να ενταχτούν ως μέλη της εθνικής ομάδας τζούντο. Τα ονόματα τους αναρτήθηκαν στο site της ελληνικής ομοσπονδίας.

Οι αθλητές του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ θα ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα όπου τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους  με στόχο το πανευρωπαϊκό στη χώρα μας.

Δηλώσεις του προπονητή Μπουντακη Δημήτρη :

<<Νομίζω ότι με αυτή την επιτυχία των αθλητών μας κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική μας χρονιά. Αυτά τα δυο παιδιά παρά τη μικρή τους εμπειρία αφού είμαστε μια ομάδα με μόλις 5 χρόνια ζωής κατάφεραν να ανταγωνιστούν ομάδες και αθλητές με πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο του αθλήματος. Η αθλητική τους καριέρα ξεκινά τώρα και είμαι περήφανος που κατάφερα να κάνω το όνειρο τους πραγματικότητα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία και χωρίς τραυματισμούς.>>