24/04/2024

Στην Γερμανία για αγώνες οι Έλληνες kickboxers

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ultra Fighters, Έλληνες kickboxers θα βρεθούν στο Ροστόκ. Ο λόγος για τους Αλεξανδρίδη, Στρατινάκη και Ζαϊμη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ακόμη μία μεγάλη επαγγελματική διοργάνωση για Έλληνες αθλητές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία αυτό το Σάββατο 6/10, όπου o Δημήτρης Παπαδόπουλος των Ultra Fighters Gym, ο Σταύρος Μητσικολαβας μάνατζερ και προπονητής της Magma, ο Χρύσανθος Στοικιδης από το Fight Club Λάρισα και ο Λεβάν Γκουρούλι θα συνοδεύσουν Έλληνες αθλητές σε αποστολή στο Ροστόκ της Γερμανίας όπου πλέον η συμμετοχή των Ελλήνων έχει γίνει θεσμός. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα συνοδεύσει τον αθλητή Τριαντάφυλλο Αλεξανδρίδη από το Fight  Gym Πουρουτζόγλου καθώς ο δικός του αθλητής, Αποστόλης Γαλάνης, υπέστη μερική ρήξη υπερακανθίου και δεν κατάφερε να αγωνιστεί .Επίσης θα συμμετάσχουν ο Πάρης Στρατινάκης από τη Λάρισα και ο Άλντο Ζαΐμη αθλητής του Λεβαν Γκουρουλι από τα Γιαννιτσά.

Οι Έλληνες προπονητές ευχαριστούν θερμά τον μάνατζερ Σταύρο Μητσικολαβας που για ακόμα μια φορά κατάφερε να εξασφαλίσει δυνατούς αγώνες για τους καλύτερους Έλληνες αθλητές».