24/04/2024

Στα…κόκκινα ο Μπούκης με σπάρινγκ κόντρα σε Ντιακάμ και Κουντέλσκι

Ένα πραγματικό «βουνό» περιμένει τον Γιάννη Μπούκη στις 28 Ιουλίου καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ταϊλανδό  Yodwicha Por Boonsit.


Πρόκειται για ένας μαχητή με 226 αγώνες και αν μη τι άλλο η προετοιμασία του Μπούκη, τούτη την φορά είναι απαιτητική.

Στην προσπάθεια αυτή, έκανε το τελευταίο του σπάρινγκ απέναντι σε δυνατούς μαχητές όπως ο Ντιακάμ(Savage Camp) και o Κουντέλσκι που είναι σε αγωνιστική εγρήγορση αφού έχουν παίξει αγώνες τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο Στέλιος Πολίτης μάλιστα εκθείασε τον αθλητή του μέσω ανακοίνωσης καθώς η πρόταση του Deni Leonidis γι’αυτό τον αγώνα έγινε αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πολίτης στην σελίδα του.

«Και ενώ οι περισσότεροι κάνουν διακοπές εμείς με τoν Γιάννη Μπούκη στα κόκκινα ολοκληρώσαμε μια ακόμα σκληρή προετοιμασία μέσα στον Ιούλιο . Την επόμενη εβδομάδα αγωνιζόμαστε στην Κίνα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση εκπροσωπώντας τη χώρα μας στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ .

Εκεί μας περιμένει ο καλύτερος Ταϊλανδός 70 αρης που θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές τον δικό μας Γιάννη Μπούκη που γράφει το όνομα του σιγά και σταθερά με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού kickboxing .

Πάμε για τη νίκη και για την Ελλάδα μας , που πρέπει να βρίσκεται πάντα ψηλά και εκεί που της αξίζει . Στην κορυφή».