25/04/2024

Σταύρος Χατζής: Να καθιερωθούν οι West Warriors στον χώρο του kickboxing

Μία νέα προσπάθεια με πολύ μεράκι και όρεξη ξεκίνησαν οι West Warriors του Σταύρου Χατζή με στόχο πάνω απ’ όλα η ομάδα να καθιερωθεί στον χώρο του kickboxing.


Ο προπονητής- αθλητής της σχολής μιλάει σήμερα στο Fighsports.gr για τους στόχους και τα όνειρα του συλλόγου. Αναλυτικά:

Σταύρο κάνετε μία νέα προσπάθεια στην σχολή West Warriors. Ποιος είναι ο στόχος της σχολής κι αν θα δούμε το επόμενο διάστημα αθλητές σε μεγάλα event της χώρας από την ομάδα σας;

«Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι η σχολή μου είναι να καθιερωθεί στον χώρο του kick boxing που τόσο αγαπώ, έχοντας ως στόχο οι αθλητές μου να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε λάβει μέρος ήδη σε ορισμένες πολύ αξιόλογες διοργανώσεις με τους αθλητές μου και έτσι σιγά σιγά καταφέρνουμε τον σκοπό μας».

Η αγωνιστική δράση όμως απασχολεί και σένα. Πότε θα σε δούμε ξανά στο ρινγκ;

«Δεν λέω όχι σε καμία πρόκληση, αλλά αυτόν τον καιρό έχω προσηλωθεί στο κομμάτι της διδασκαλίας και μέρα με την μέρα να γίνομαι καλύτερος δάσκαλος και προπονητής αλλά όχι δεν έχω κρεμάσει ακόμα τα γάντια μου».

Το ελληνικό kickboxing ανεβαίνει στην χώρα μας με αποκορύφωμα την πρόσφατη επιτυχία του Σταύρου Εξακουστίδη στο Κ-1. Προβλέπεις να έρθουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες για την Ελλάδα;

‘»Έχοντας δει την άνθηση του kick boxing από πολύ κοντά όντας συναθλητης του Μιχάλη Ζαμπιδη στο θρυλικό Iron gym ξέρω πολύ καλά τα άλματα εξέλιξης που έχει κάνει το άθλημα, τώρα και με την σπουδαία νίκη του φίλου μου Σταύρου Εξακουστιδη, η Ελλάδα ακούστηκε πάλι στα σε όλη την γη. Ήρθε η ώρα όμως να δοθεί και άλλη προβολή στο kick boxing γιατί έχουν γίνει και άλλες πολύ μεγάλες νίκες από Έλληνες αθλητές».

Ένα μήνυμα στον κόσμο που θέλει να ξεκινήσει ένα μαχητικό άθλημα. Γιατί να έρθει και να κάνει μία προπόνηση με την δική σας ομάδα;

«Το kick boxing είναι ένα εξαιρετικό άθλημα το οποίο βοηθάει πάρα πολύ στην εκγύμναση του σώματος αλλά είναι και πολύ σημαντικό εφόδιο αυτοάμυνας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θα έλεγα να έρθει κάποιος στην δικιά μας ομάδας, γιατί εμένα σαν αθλητή αλλά θέλω να πιστεύω και σαν δάσκαλο, με χαρακτηρίζει το ήθος και η μαχητικότητα μου, οπότε πιστεύω θα κατάφερνα να ικανοποιήσω κάθε απαίτηση αγωνιστικού και μη αθλητή».