26/04/2024

Σταύρος Εξακουστίδης: Νιώθω ασταμάτητος!

Ο Σταύρος Εξακουστίδης θα μπει στην αρένα του Fightsports Tournament, στις 3 Μαρτίου, σε μία μάχη με τον Κώστα Μιρζάεβ, με στόχο να τον κερδίσει για δεύτερη φορά. Ο “Nirvana” δηλώνει… ασταμάτητος αυτήν περίοδο, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει τον αγώνα του Απριλίου στο πλαίσιο του Gladiators.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σταύρο πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει του Fightsports Tournament;

«Αγωνιστικά αυτή την στιγμή είμαι στην καλύτερη περίοδο μου, νιώθω ασταμάτητος και σ’ αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ το καινούριο μου team, ο Σταμάτης Μπιτάκος, ο Δημήτρης Μακρίδης, ο ΤΝS, κι όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την αγωνιστική μας ομάδα. Η δουλειά που γίνεται είναι η πλέον επαγγελματική και πιστεύω ότι μ’ έχει ανεβάσει σ’ άλλο επίπεδο αγωνιστικά και θα το δείξω την άλλη Κυριακή».

Έχεις μελετήσει τον τρόπου αντιμετώπισης του Μιρζάεβ;

«Τον μόνο αντίπαλο που γνωρίζω και μελετάω είναι ο Ολλανδός από το Mike Gym, που παίζω τον Απρίλιο. Χαίρομαι πάνω απ’ όλα που κάποιος επιτέλους έκανε μία διοργάνωση και για φιλανθρωπικό σκοπό και θέλω να σας πω συγχαρητήρια και πάλι».

Ποιος είναι ο στόχος σου σ’ αυτό το τουρνουά

«Στόχος μου πάντα είναι το καλύτερο. Μετά τον αγώνα μου θα μιλήσω για κάποιους αθλητές που πρόσφατα διάβασα σε συνεντεύξεις τους ότι θεωρούν τον εαυτό τους νούμερο 1, στην κατηγορία μου(60- 65 κιλά) και θα ήθελαν να με αντιμετωπίσουν».