26/04/2024

Σταύρος Εξακουστίδης: «Θα προκαλέσω τον Takeru μπροστά σε 22.000 κόσμο»

Αποφασισμένος για την νίκη στην Ιαπωνία

Σαν πάτημα για να φτάσει στον Takeru, βλέπει τον επόμενο αντίπαλο του στο Κ-1 ο Σταύρος Εξακουστίδης.

Ο Έλληνας Kickboxer πάει για έκτη φορά στην θρυλική διοργάνωση με στόχο να αντιμετωπίσει σε επόμενο ματς τον Ιάπωνα σούπερ σταρ.

«Νιώθω τυχερός που είμαι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη που αγωνίζεται στην μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου και πιστεύω πως είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο καλά γυμνασμένος και έτοιμος από κάθε άλλη φορά.

Έχω πιάσει τα κιλά μου από τώρα και τα δουλεύω πιο σωστά. Έχω την καλύτερη ομάδα από πίσω μου, και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ γιατί στόχος μας δεν είναι ο Oiwa ο αντίπαλος μου τώρα δηλαδή,αλλά ο συναθλητής του που θα είναι και γωνία του εκείνη την ημέρα ο Takeru.

Θα τον προκαλέσω ανοιχτά πάνω στο ring εκείνη την ώρα κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μπροστά σε 22.000 κόσμο», μας αποκαλύπτει στις πρώτες του δηλώσεις ο Εξακουστίδης που μιλάει για όλο το team που βρίσκεται από πίσω του και τον στηρίζει.

«Είναι ευλογία πραγματικά να έχεις ανθρώπους δίπλα σου και να σε βοηθάνε, να δίνουν το είναι τους, για να καταφέρετε κάτι όλοι μαζί, ευχαριστώ πραγματικά τον προπονητή μου Νάσο Αργυρόπουλο,τους συναθλητές μου Γιώργο Μουστάκη, Μανώλη Καλλιστή, Κώστα Σαρκιρη, Δημήτρη Κρητικό,Ολσι Μεσουται και όλους όσους βάζουν γάντια καθημερινά μαζί μου,τον γυμναστή μου Δημήτρη Βελλιανίτη που είναι τόσα χρόνια δίπλα μου,τον διατροφολόγο μου Σταμάτη Μουρτακο, τον μασέρ μου Στέλιο Βελκοπουλο.

Τον Μανώλη Τσικνακη και το κατάστημα Ένταση fitness shop στον Κορυδαλλό και με την καθοδήγηση του και τα προγράμματα του έχω την καλύτερη μου σωματική κατάσταση, την power in meat και τον Χριστόφορο Ταχυνακο που μου παρέχει ότι καλύτερο χρειάζομαι σε κρέας στην διατροφή μου,την εταιρεία QNT και τον Εμίλιο Γιατζόγλου με τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που είναι πάντα δίπλα μου,τον Ηλία Μαστανδρεα και την seven Hellas με τον καλύτερο μαχητικό εξοπλισμό, τον Μανώλη Σταβροπουλο και την Compex με τα μηχανήματα ηλεκτροδιεγερσης».

Τέλος ο Εξακουστίδης ευχαρίστησε και τους νέους του χορηγούς:

«Θέλω να ευχαριστήσω την καινούργια μου συνεργασία μου με την εταιρεία Shop&Trade και τα ρούχα της Salomon Hellas,τα ρολόγια της Suunto Hellas, και τα αθλητικά παπούτσια της Brooks που έχουν, ότι καλύτερο σε αθλητικό εξοπλισμό. Τέλος την οικογένεια μου και φυσικά την γυναίκα μου που με ανέχεται ακόμη πραγματικά… (απορώ και εγώ μερικές φορές με την υπομονή της. χαχαχααχαχα)».