28/03/2024

Σταύρος Εξακουστίδης: Θέλω την ρεβάνς με τον Καρούσο

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Μία συνέντευξη με τον Σταύρο Εξακουστίδη είναι πάντα απολαυστική, καθότι του αρέσει να τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Ο Nirvana μίλησε για τον Θανάση Καρούσο, τον  Κώστα Μιρζάεβ και τις δύο «κολλητές» αναμετρήσεις που τον περιμένουν σε Gladiators και Superkombat, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως θα παίξει με τον Ionut ρεβάνς στην Ρουμανία.

Ο Εξακουστίδης ρωτήθηκε αρχικά για την προοπτική να κάνει το ξεκαθάρισμα με Καρούσο και Μιρζάεβ.

«Με τον Καρούσο θέλω μία ρεβάνς γιατί την τελευταία φορά που παίξαμε είχαμε δύο κατηγορίες διαφορά στα κιλά. Αν παίξω σε παραπάνω κατηγορία το κάνω μόνο για την ρεβάνς . Την τελευταία φορά που ζητήθηκε στον Θανάση να κατέβει κιλά δήλωσε πως δεν μπορεί να το κάνει, εκτός αν θέλω να ανέβω εγώ!

Δεν θέλω να αποδείξω κάτι σε μένα, αλλά δεν θέλω να μπερδεύονται και να νομίζουν ότι μπορούν να με παίξουν χωρίς να τους βγάλουν από το ρινγκ με βοήθεια», τόνισε για τον Butterfly, ενώ για τον Μιρζάεβ ανέφερε.

«Με τον Μιρζάεβ δεν έχω κάτι να αποδείξω. Τον έχω κερδίσει καθαρά δύο φορές. Εξάλλου αυτό που θα θέλει και εκείνος αυτή την στιγμή περισσότερο από μένα είναι μία ρεβάνς με τον Φιλιππίδη, αφού στον τελευταίο αγώνα τελείωσε με Κ.Ο».

Τσάλας, Παπαναγιώτου και… Ζαμπίδης!

Πανέτοιμος δηλώνει αγωνιστικά ο Σταύρος Εξακουστίδης που αποθέωσε τον Τάσο Τσάλα, ευχαρίστησε τον Χρήστο Παπαναγιώτου για τις ευκαιρίες που του δίνονται, ενώ μνημόνευσε και τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

«Aγωνιστικά είμαι πάρα πολύ καλά. Ήρεμος και πανέτοιμος για τους δύο πολύ δυνατούς αγώνες που ακολουθούν. Προτιμώ να παίζω με ξένους αθλητές. Έχω παίξει σχεδόν με όλους τους Έλληνες, αλλά αν μου γίνει κάποια σωστή οικονομική πρόταση, παίζω με οποιονδήποτε, όσο κιλά κι αν είναι, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε διοργάνωση», τόνισε ο Nirvana που ξεκαθάρισε πως η σύγχυση που υπάρχει αναφορικά με τις κατηγορίες στα κιλά, γίνεται μόνο στην  Ελλάδα.

«Αυτό με τα κιλά συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα κι αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να παίζω. Δεν έχει αθλητές σ’ αυτά τα κιλά, ενώ έξω υπάρχουν επιλογές. Μην ξεχνάμε παίκτες όπως ο Ramon Dekkers, o Saenchai και φυσικά ο δικός μας Μιχάλης Ζαμπίδης που έπαιζαν σ’ αυτά τα κιλά», υπογράμμισε ο δυναμικός kickboxer που ανέφερε πως η Χαλκίδα του πάει πολύ.

«Η Χαλκίδα μου πάει πολύ. Ο κ. Τάσος Τσάλας κάνει τρομερή διοργάνωση και φέρνει πάντα αντίπαλους για να κερδίσουν τους Έλληνες. Στήνει πραγματικά δύσκολες μάχες. Έχει καταφέρει να το κάνει παράδοση. Εγώ έχω κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και δεν έχω χάσει ποτέ αγώνα. Πάντα το κοινό της Χαλκίδας με εμψυχώνει και με γουστάρει, γι’ αυτό δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κυνηγάω το νοκ άουτ. Να είστε όλοι εκεί γιατί σας χρειαζόμαστε. .».

Τέλος ο αθλητής του Παναγιώτης Δρίνα ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Τον Χρήστο Παπαναγιώτου, τον  Άκη Ζαφειρόπουλο και το Votwomax Χαλάνδρι,την  IronMaxx και τον Βασίλη Πάλλη. Τον Πάρη Νικολάου και το Bodyledge. Τον μασέρ Στέλιο Βελκόπουλο. Την οικογένεια του Lions Camp και τον Γιώργο Σενεκίδη. Τον προπονητή μου Παναγιώτη Δρίνα και φυσικά την γυναίκα μου που με ανέχεται(γέλιο)».