20/04/2024

Σταύρος Γεωργίου: «Πήρα την νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο»

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον νεαρό kickboxer που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής

Μετά από δύο χρόνια αποχής ο Σταύρος Γεωργίου(Royal Academy Mogadam Team) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το Σάββατο στο Artemis Fight Night. Εκεί όπου αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Καλιφομμάτο(White Tiger) και κατέκτησε την νίκη με πλειοψηφική απόφαση.

Ο μαχητής του Αχιλλέα Μογκαντάμ μετά τον αγώνα δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ενώ θεωρεί πως αυτή θα είναι η αρχή της δικής του…αντεπίθεσης. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είχα την ευκαιρία να ζήσω ξανά όλη την διαδικασία της προετοιμασίας μετά από δύο χρόνια εκτός, σε μια διοργάνωση που επανεκκινεί τα μαχητικά αθλήματα.

Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι και εγώ και όλη η ομάδα μου καθώς θεωρούμε ότι ήταν ένα δυνατό come back μετά την δίχρονη αποχή μου λόγο σπουδών.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου που είναι πάντα δίπλα μου και πάρα τον λίγο διαθέσιμο χρόνο προετοιμασίας που είχαμε με στήριξε και καταφέραμε να φέρουμε αυτό το αποτελεσμα.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι πήραμε την νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που φάνηκε να ευχαριστιόμαστε και οι δύο τον αγώνα. Στόχος της ομάδας μου ήταν και είναι η συνεχής βελτίωση για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».