25/04/2024

Σταύρος Γεωργίου: Οι κόποι μου δικαιώθηκαν

Τον απόηχο της νίκης του έκανε ο Σταύρος Γεωργίου μετά την κατάκτηση ζώνης απέναντι στον Άγγελο Μαρτίνο στο Monemvasia Fight Night. 


Αρχικά ο προπονητής του Αχιλλέας Mogadam αναφέρθηκε στην αναμέτρηση:

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας,υψηλών προδιαγραφών απέναντι σε ένα πολύ καλό και άξιο αντίπαλο, τον Άγγελο Μαρτινο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του.

Δουλέψαμε σκληρά και με υπομονή και επιμονή, καταφέραμε να νικήσουμε για ακόμα μια φορά τον αντίπαλό του, που είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για την πορεία του Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και πλέον να είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον κ. Στέλιο Πολίτη, πρόεδρο της ομοσπονδίας WKU στην Ελλάδα, που οργανώνουν αγώνες υψηλού επιπέδου και αναβαθμίζουν το άθλημα.

Συγχαρητήρια και στον κ. Παναγιώτη Βλαχάκη, για την υπέροχη φιλοξενία στην όμορφη Μονεμβασιά. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και μας υποστήριξαν».

Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Σταύρος Γεωργίου που δήλωσε χαρούμενος για την νίκη του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μου, καθώς αισθάνομαι ότι οι κόποι μου δικαιώθηκαν.Το αποτέλεσμα αυτό, μου δίνει ακόμη περισσότερη ενέργεια για να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να προπονούμαι και να κατακτάω ολοένα και υψηλότερους στόχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλο μου Αχιλλέα Μogadam, στην ομάδα μου και σε όσους με υποστήριξαν».