25/04/2024

Σταρ ο Αρναούτης, έκλεψαν τις εντυπώσεις οι δηλώσεις Μπιστόλα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου του THE BATTLE 8. Του πρώτου εορταστικού σόου που έγινε στην Ελλάδα και στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο ένας και μοναδικός. Ο καλύτερος εν ενεργεία Έλληνας πυγμάχος, Μιχάλης «Mighty Mike» Αρναούτης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής από τη Μάνη έδειξε ακόμη και στη συνέντευξη Τύπου τον άλλο… αέρα που διαθέτει. Χαιρέτησε ξεχωριστά όλους τους μαχητές που θα αγωνιστούν στη συγκεκριμένη κάρτα, ενώ στις απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοσιογράφων έδειξε ιδιαίτερα άνετος και ουσιαστικός.

Από εκεί και πέρα την παράσταση… έκλεψε ο Μελέτης Κακουμπάβας στο co-main event που δήλωσε μεταξύ άλλων πανέτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση. Εξαιρετικός και ο Νίκος Μπιστόλας, καθώς «έταξε»… δώρο στον Σαλατά λόγω Χριστουγέννων, αλλά και τις τεράστιας κόντρας που χαρακτηρίζει αυτό το ζευγάρι.

Η τετράδα επίσης στα 80 κιλά ήρθε… κουτί τόσο για τη διοργάνωση όσο και για το κοινό. Πρώτοι κληρώθηκαν οι El Brouzini και El Sid, όμως ο πρώτος είχε την ευκαιρία να επιλέξει να μην παίξει με τον μαχητή του Νίκου Κρητικού, περιμένοντας ποιον άλλον εκτός από τον Παύλο Μήσσια. Έτσι, λοιπόν και με βοηθό την τύχη επιλέχθηκε ο Μήσσιας που χωρίς δεύτερη σκέψη στάθηκε μπροστά στον El Brouzini.