24/04/2024

Στέφανος Μπαγλατσάκος: «Καθήκον μου να παίζω με όλους και να τους κερδίζω!»

Το «GOW» είναι από τις διοργανώσεις που δίνουν προσοχή στα νεαρά ταλέντα και ένα απ’αυτά είναι ο Στέφανος Μπαγλατσάκος είναι ένας από τους ανερχόμενους μαχητές που μας έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα. 


Στις 29 Ιανουαρίου ο Μπαγλατσάκος από το «Mallios Team» θα συγκρουστεί με τον Τσουκαλά, καθώς ήταν να παίξει με τον Usman, αλλά ο δεύτερος τραυματίστηκε και το «Gods of War» προχώρησε στην ανταλλαγή του αντιπάλου.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον Στέφανος σε μία συνέντευξη αφιερωμένη στο παιχνίδι του στο «ΔΑΙΣ» και τους στόχους του για το 2017.

Μπήκες δυνατά στη ζωή όλων όσων ασχολούνται με τα μαχητικά. Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Στέφανο Μπαγλατσάκο;

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα ενεργά στο χώρο του kickboxing και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσω επάξια μία θέση στο χώρο αφήνοντας το προσωπικό μου στίγμα. Ο κόσμος τα επόμενα χρόνια από εμένα να περιμένει πολλά πράγματα γιατί οι στόχοι μου είναι είναι υψηλοί και αργά ή γρήγορα θα τους κατακτήσω!

Ήταν να παίξεις μ’έναν πολύ καλό fighter όπως είναι ο Usman. Σε επηρεάζει καθόλου το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή αντιπάλου;

Σίγουρα, η ανακοίνωση αλλαγής αντιπάλου δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα ήταν κάτι που με ξάφνιασε δυσάρεστα. Είχα προετοιμαστεί ιδιαίτερα για αυτόν τον παίκτη καθώς μία νίκη απέναντι στον Usman θα ήταν σημαντική για το βιογραφικό μου.

Ωστόσο ως επαγγελματίας μένω απτόητος στον στόχο μου, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι απέναντί μου εγώ αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω και είναι να κερδίζω όποιον αντίπαλο και αν μου φέρουν. Αυτό είναι το καθήκον μου!

Βλέπουμε ότι το Mallios Team μπορεί και στέλνει μαχητές στο εξωτερικό. Τα παραδείγματα πολλά. Θες να φύγεις κι εσύ το συντομότερο;

Σύντομα θα φύγω στο εξωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα. Το αν θα κάτσω ή όχι δεν το ξέρω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μου και όταν θα είμαι έτοιμος θα προχωρήσω σε αυτό το βήμα.

Παίζεις σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως το GOW. Πως νιώθει ένας μαχητής όταν του δείχνουν εμπιστοσύνη τα μεγάλα event;

Αν μη τι άλλο νιώθω περήφανος! Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ότι οι κόποι σου αναγνωρίζονται από σημαντικές διοργανώσεις όπως το «GOW» και να σε θεωρούν άξιο αθλητή για να συμμετέχεις στους αγώνες τους, αυτό μου δίνει άλλο ένα κίνητρο και ζήλο για να γίνω καλύτερος και να φανώ αντάξιος των περιστάσεων!