29/03/2024

Στέλνει Κλαδο στην Γερμανία για αγώνα ο Πολίτης

Το Gods of War/ WLF έλαβε τέλος αλλά ο Στέλιος Πολίτης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις ανακοινώσεις μαχητών που στέλνει στα μεγάλα ευρωπαϊκά «σαλόνια» για να πρωταγωνιστήσουν. 


Ο επόμενος μαχητής μετά την Αθηνά Ευμορφιάδη που ανακοινώθηκε για αγώνα εκτός συνόρων, είναι ο Μπάμπης Κλαδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολίτη:

«Ένας σπουδαίος αγώνας είναι αυτός που ανακοινώνουμε σήμερα για τις 30 Απριλίου στο Μόναχο. Πρόκειται για έναν αθλητή που πιστεύω, θα προετοιμαστεί με την ομάδα μας και θα ταξιδέψουμε μαζί στη Γερμανία.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον αθλητή Μπάμπης Κλαδο που θα βρεθεί απέναντι στο ανερχόμενο αστέρι του Γερμανικού kickboxing Sebastian Preuss. Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το SAT1, το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στη Γερμανία και θα είναι για Παγκόσμιο Τίτλο WKU σε αγώνα 5 γύρων των τριών λεπτών στα 90 κιλά.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Έλληνα αθλητή που θα έχει την τεράστια ευκαιρία για να απογειώσει την καριέρα του. Να σημειώσω πως ο αθλητής προπονείται στην Κρήτη δίπλα στον εξαιρετικό προπονητή και φίλο Ανδρέα Γιαννακόπουλο».