26/04/2024

Στέλιος Πολίτης: «To ματς έχασε ο Πετρίτσης λόγω απειρίας»

O Πετρίτσης το…πάλεψε στο Λίβανο για την ζώνη WKU

Σκληρή μάχη πέντε γύρων στο Λίβανο έδωσε χθες ο Παναγιώτης Πετρίτσης κόντρα Firas Eid και παρά την ήττα κρατά την εμπειρία και την καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας kickboxer κατάφερε να πληγώσει στον πρώτο γύρο τον αντίπαλο του ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια λόγω απειρίας όπως αναφέρει ο προπονητής του Στέλιος Πολίτης. Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Πολίτης στα social media:

«Πέντε γύρους ξύλο σήμερα στο Λίβανο και ευκαιρία για τον Panagiotis Petritsis που δεν εκμεταλλεύτηκε λόγω απειρίας όταν από τον πρώτο γύρο έσκισε τον αντίπαλο του στο φρύδι από αριστερό κροσέ. Σε τέτοιες αναμετρήσεις πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τέτοιες στιγμές όταν μπορείς να τελειώσεις μια μάχη. Συγχαρητήρια στον Firas Eid ήταν καλύτερος σήμερα και κέρδισε δίκαια στα σημεία σε έναν ωραίο αγώνα.

Εγώ νιώθω χαρά και για τη δική του επιτυχία μιας και το κλίμα ανάμεσα στα παιδιά ήταν εξαιρετικό ο Firas έχει έρθει αρκετές φορές για να τον προπονήσω στην Ελλάδα και χαίρομαι για την εξέλιξη του. Ο σκοπός άλλωστε να βοηθήσουμε τη διοργάνωση του ASC να μεγαλώσει πιστεύω θα αποδώσει καρπούς.
Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά που τα έδωσαν όλα ενώ η φιλοξενία του διοργανωτή ήταν εξαιρετική τα λέμε σύντομα πιστεύω πάλι από το Λίβανο».