24/04/2024

Στέλιος Πολίτης: Στέλνει σε…ειδικές αποστολές στην Ελβετία Πετρίτση και Μιτσινίγκο

Δύο μαχητές του Πολίτη εν δράσει

Δύο από τους καλύτερους μαχητές του Zen Fighting Club στέλνει ο Στέλιος Πολίτης στην Ελβετία. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μιτσινίγκο και Παναγιώτη Πετρίτση.Δύσκολες αποστολές κόντρα σε κορυφαίους μαχητές για τους παίκτες του Πολίτη.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμα ένα δυνατό super fight κλείσαμε στην Ελβετία την 1 Απριλίου με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτης Μιτσινίγκος αθλητή της ομάδας μας του Zen Fighting Club που θα αγωνιστεί απέναντι στον δυναμικό Jason Kongolo στα 68kg.

Ο Παναγιώτης The Rock Μιτσινίγκος συνεχίζει την επέλαση του στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια με νέο αγώνα μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Μόναχο. Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ καλή επιτυχία», aναφέρει η ανακοίνωση για τον Μιτσινίγκο ενώ για τον Πετρίτση αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα ανακοινώνουμε ένα δυνατό super fight στην Ελβετία την 1 Απριλίου για τον αθλητή της ομάδας μας Zen Fighting Club, Παναγιώτης Πετρίτσης απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή WKU Mohammad Mazlumiar στα 72.5kg.

Ο Παναγιωτης Golden Boy Πετρίτσης επανέρχεται στην αγωνιστική δράση για μια δυνατή πρόκληση ενώ έρχεται από νικηφόρα σερί αγώνων σε υψηλό επίπεδο.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία».