23/04/2024

Στέλιος Πολίτης: Δύσκολα θα χάσει στην Ελλάδα η Γκρούεβα

Άλλη μία νίκη για την Τίτα Γκρούεβα στο Gods Of War, με τον προπονητή της Στέλιο Πολίτη, να βλέπει δύσκολο το ενδεχόμενο να χάσει στην Ελλάδα η αθλήτρια του.

« Στους τρεις τελευταίους αγώνες μας στην Ελλάδα, με Τέσκου, Δημητρούλα και Μητρογιάννη, η Τίτα πήρε εύκολες νίκες και θεωρώ ότι δύσκολα θα χάσει στην Ελλάδα», μας τόνισε αρχικά ο προπονητής και συνέχισε μιλώντας για το παιχνίδι με την Βάγγη.

« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Βάγγη Μητρογιάνη για τον αγώνα. Παρουσιάστηκε πιο δυνατή από άλλες φορές, όμως την είχαμε μελετήσει. Το καλό με την Τίτα είναι ότι αλλάζει εύκολα το παιχνίδι της και το προσαρμόζει ανάλογα με την αντίπαλο. Συγχαρητήρια και στους προπονητές Πολ Τσολακίδη και Panaite Alin.

Τέλος ο κ. Πολίτης μίλησε για το μέλλον της Γκρούεβα:

«Πλέον επικεντρωνόμαστε στον πολύ δύσκολο αγώνας της Γερμανίας, σε διαφορετικό στυλ, στο Full Contact και σε παραπάνω κιλά από τα 61 που παίζει. Στόχος μας είναι μία πολύ καλή εμφάνιση και θεωρούμε μεγάλη μας τιμή να εκπροσωπούμε την χώρας μας, με την πληρέστερη ελληνίδα kickboxer. Καλούμε όλους τους Έλληνες της Στουτγάρδης να έρθουν στην αρένα των 10. 000 θεατών και  να στηρίξουν την 19χρονη αθλήτρια».

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0XNHt34bxzI