08/05/2024

Στέλιος Πολίτης: Ανακοίνωσε τους αντιπάλους των Μπούκη, Πετρίτση, Χριστοδούλου και Hoang

Στην Ιταλία στέλνει τέσσερις μαχητές ο Στέλιος Πολίτης για σημαντικές μάχες στις 18 Δεκεμβρίου

Στις 18 Δεκεμβρίου στην Ιταλία θα ταξιδέψει η αποστολή του Στέλιου Πολίτη με τον Γιάννη Μπούκη να επιστρέφει στην δράση. Την αποστολή πλαισιώνουν ο ανερχόμενος Παναγιώτης Πετρίτσης, ο Κύπριος Σωτήρης Χριστοδούλου και ο Γάλλος Dylan Hoang.

Η διοργάνωση που θα φιλοξενηθούν οι αθλητές είναι το Fight Clubbing. Aναλυτικά η ανακοίνωση του Πολίτη για τους σημαντικούς αγώνες των μαχητών.

«Επίσημη ανακοίνωση και αφίσα της μεγάλης διοργάνωσης Fightclubing στις 18 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Ο Γιάννης Μπούκης φιγουράρει σε ένα πολύ δυνατό αγώνα στα main event απέναντι στον Ιταλό πρωταθλητή Davide Armanini σε αγώνα K-1 στα 75kg.

Ο Παναγιώτης Πετρίτσης δεύτερος αθλητής της ομάδας μας του Zen Fighting Club Politis Team απέναντι στον Ιταλό Matteo Patane σε αγώνα K-1 rules στα 67kg.

Ο Κύπριος πρωταθλητής Σωτήρης Χριστοδούλου που επιλέξαμε του Muay Thai Ninos Gym θα αγωνιστεί σε αγώνα Muay Thai απέναντι στον Ιταλό Martin Meoni στα 72kg.

Τέλος ένας ακόμα μάχητής που τοποθετήσαμε στην εκρηκτική κάρτα αγώνων της διοργάνωσης, σύνολο τεσσάρων αθλητών, ο Γάλλος Dylan Hoang απέναντι στον Gianluca Cessari στα 75kg με όρους Muay Thai.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας από Ελλάδα και Κύπρο , είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ».

Φωτο κεντρική: Τaffpictures