28/03/2024

Στέλιος Πολίτης: Ανακοίνωσε τον αντίπαλο του Κοχλιαρίδη στο ONE FC

Αυτός είναι ο αντίπαλος του Κοχλιαρίδη

Aντίπαλο στα μέτρα του θα έχει ο Παύλος Κοχλιαρίδης στον πρώτο του αγώνα στο ερχόμενο τουρνουά του ONE FC. O Αρμένιος Vahan Yeghiazaryan θα είναι ο αντίπαλος του Έλληνα striker.

O Bορειοελλαδίτης μαχητής του Νάσου Γλυκή, θα ταξιδέψει στις 25 Φεβρουαρίου στην Αρμενία με στόχο την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. 

Τον αγώνα έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης που έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Κοχλιαρίδη, που παίρνει την μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο έμπειρος promoter για τον επόμενο αγώνα του Έλληνα kickboxer.

«Σημέρα ανακοινώνω επίσημα τον αγώνα βόμβα που κλείσαμε στο Road to One στις 25 Φεβρουαρίου στο Yerevan της Αρμενίας για τον Έλληνα αθλητή μας του Gods of War Παυλο Κοχλιαρίδη με έπαθλο για το νικητή του τουρνουά Super Heavyweight 100.000$ και συμβόλαιο πολλαπλών αγώνων στο ONE Championship.

Ο αντίπαλος μας αποκαλύπτεται και είναι ο Vahan Yeghiazaryan ο οποίος αποτελεί και το μεγάλο όνομα της χώρας στην κατηγορία των βαρέων κιλών, ένας σκληρός μαχητής που θα αγωνιστεί όπως και ο Παύλος για τη νίκη και το μεγάλο συμβόλαιο.

Ο αγώνας θα είναι με επαγγελματικούς όρους Κ-1 και ο νικητής μαζί και με το άλλο ζευγάρι που θα αγωνιστεί την ίδια μέρα προκρίνονται για την επόμενη διοργάνωση που θα αποφασιστεί από το One Championship αν θα είναι σε δύο φάσεις η σε μια δηλαδή μαζί τουρνουά 4 man winner ή ημιτελικός και τελικός σε δύο show.

Η καρδιά του Ελληνικού kickboxing χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ».